• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Vesna Đorđević

12.09.2023

16:18

EKSKLUZIVNO! Informer u posedu tužbi Ane Ćurčić protiv Zvezdana i Ivana! Potražuje po 450.000 dinara za laži i nasilje

Privatna arhiva/ATA Images/Miloš Rafailović

Rijaliti

EKSKLUZIVNO! Informer u posedu tužbi Ane Ćurčić protiv Zvezdana i Ivana! Potražuje po 450.000 dinara za laži i nasilje

Podeli vest

Ana Ćurčić odlučila je da podnese čak 28 tužbi protiv bivšeg emotivnog partnera Zvezdana Slavnića, kao i rijaliti učesnika Ivana Marinkovića. Informer je sada došao u posed nekoliko primeraka prvih stranica tužbi koje je Ana podnela protiv Zvezdana i Ivana, a u kojima piše da potražuje odštetu od po 450.000 dinara zbog uvreda, kleveta i nasilja.

Kako je navedeno u tužbama, Ćurčićeva tuži Zvezdana Slavnića zbog uvreda, kleveta i nasilja u rijaliti programu "Zadruga 6" u kojem su zajedno učestvovali.

Foto: Printscreen

 

Ivana Marinkovića je, s druge strane, tužila za uvredu časti pretežno u emisijama u kojima su zajedno gostovali po završetku "Zadruge 6".

Foto: Privatna arhiva

 

U nastavku su početne strane nekoliko tužbi koje je podnela protiv Ivana i Zvezdana, kao i krivična prijava koju je Ana pokrenula protiv Slavnića:

Iako Ana nije nameravala da podnese tužbe protiv ova dva zadrugara, kako smo saznali, ona se na ovaj korak odlučila zbog toga što ni mesecima nakon završetka "Zadruge 6", u kojoj je bila učesnik, Zvezdan i Ivan nisu prestali da o njoj iznose laži u javnosti. 

- Zvezdan Slavnić i Ivan Marinković svakodnevno snimaju lajvove na TikToku i ostalim društvenim mrežama, ali i gostuju po TV emisijama, u kojima samo o Ani pričaju! Iznose laži na račun njenog privatnog života, a spominju joj i decu, koja nisu javne ličnosti, niti su ikada bila deo rijalitija. Zbog toga je, kako bi zaštitila njih, ali i sebe, odlučila da podnese krivične tužbe protiv obojice! U tome joj je pomogao Aca Bulić, koji je angažovao najpoznatiju advokatsku kancelariju i ona će je ubuduće zastupati - rekao je dobro obavešten izvor za Informer.

Foto: printscreen

 

Informaciju do koje smo došli potvrdila nam je i Ana Ćurčić.

- Tačno je da sam presavila tabak i da sam tužila obojicu! Ubuduće će se njima baviti nadležni organi jer smatram da je sudnica mesto na kojem treba da se o tome govori, a ne društvene mreže i emisije šou-biza. Moj život nije cirkus da se o njemu raspreda na takav način, i to više nikada i nikome neću dozvoliti - kaže Ana Ćurčić za Informer i dodaje da njih dvojica neće biti usamljeni, već da će se pravnim putem obračunati sa još mnogima.

- Svako ko u "Eliti" bude iznosio o meni neistine takođe će biti predmet tužbi ubuduće! Svesna sam da su neki učesnici ušli u ovu sezonu na konto mog imena i ja im želim dug ostanak i što bolji plasman, ali ako se njihovo učešće bude baziralo na mom liku i delu, moraće da plate. Ja sam bila učesnica prošle sezone, ali ove nisam, i kao neko ko više nije deo javnog života, imam pravo na to da zahtevam privatnost. A posebno na to imaju pravo moji članovi porodice, prijatelji i Aca Bulić, koji je bio moja podrška i još je to - kaže Ana i dodaje da se na ovu temu više neće oglašavati.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija