• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.09.2023

19:22

Udvaraču Ane Ćurčić preti zatvor! Zbog lažnog predstavljanja vojna policija mu zakucala na vrata

Youtube printscreeen

Rijaliti

Udvaraču Ane Ćurčić preti zatvor! Zbog lažnog predstavljanja vojna policija mu zakucala na vrata

Podeli vest

Almir Asanović otkrio je u kakvim problelima se nalazi posle emisije u kojoj se pojavio u uniformi Vojske Jugoslavije i tvrdio da je pripadnik iste.

 

Almir Asanović javnosti je postao poznat po izjavama da je smrtno zaljubljen u Anu Ćurčić. On se javnosti predstavljao kao pripadnik Vojske Srbije, tačnije, kao pilot pukovnik.

Sada je otkrio u kakvoj situaciji se nalazi i koje će sve posledice snositi zbog lažnog predstavljanja.

- U velikom sam problemu... U pitanju je Ministarstvo odbrane i Vojske, dolazila mi je kriminalistička vojna policija i oduzela mi uniformu, a juče sam bio u prostorijama vojne policije i dobio sam opomenu da se ne predstavljam kao pilot pukovnik, jer sledeci put sledi mi krivična prijava i zatvor do tri godine, a sada videće da mi oproste sa jakom opomenom, jer kada bi se svaki vojni pilot tako predstavljao kao ja, na šta bi vojska ličila, tako su mi rekli - počeo je on, pa dodao:

Foto: Printscreen

 

- A moja ljubav Ana (Ćurčić) traži onog monstruma Zvezdana (Slavnića), koji ne zaslužuje slobodu; ja na kraju gledam sebe i da gledam svoja posla...

- Video Anu nisam, zagrlio je, poljubio je nisam, ja čekam i prsten čeka, pa kada Ana padne, neka ispašta, a gde je ta moja Ana, ljubav, da bude pored mene, sada kada mi najteže, gde mi preti vojni sud i zatvor - istakao je on, prenosi Republika.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija