• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer

15.09.2023

08:52

Ispred vrata moli za oproštaj! Asmin otputovao kod Stanije, prati je u stopu, pristaje na sve zbog ljubavi

Printscreen Instagram/Pexels

Rijaliti

Ispred vrata moli za oproštaj! Asmin otputovao kod Stanije, prati je u stopu, pristaje na sve zbog ljubavi

Podeli vest

Asminu je otišao za Stanijom na Tajland, gde na sve načine pokušava da priča sa njom.

Nakon raskida sa Asminom Durdžićem, starleta Stanija Dobrojević otputovala je prvo u Kinu, pa onda na Tajland kako bi pobegla od njega, ali bezuspešno. Asmin je posetio Tajland kako bi molio svoju dragu za oproštaj. 

Asmin je prvo podelio kadrove iz hotela, na kojima se vidi ženska osoba sa crnom kosom, uz emotikon srca, i svi su odmah znali o čemu se radi.

Foto: Instagram printcreen

 

Tim povodom se oglasio biznismen koji je rekao da je Stanija još ljuta, ali da se nada da će do pomirenja ipak doći. 

- Stanija je još uvek ljuta i bitno je da ja tačno znam njenu lokaciju, zasad čekam da mi otvori vrata, a nadam se da će da progovori sa mnom do Nove godine. Ja sam pod prozorom i sviram violinu... - rekao je Asmin .

On je takođe istakao da mu je Stanija rekla da ne dolazi, ali da se on zaputio za njom na svoju ruku.

Foto: Printscreen/Kristijana Ćaćić/ATA Images

 

Podsetimo, Aneli je po ulasku u Elitu otkrila kako ju je navodno suprug Asmin Durdžić prevario sa Stanijom Dobrojević. S druge strane, starleta tvrdi da nije znala da je oženjen, dok Asmin kaže da sa Aneli nikada nije ni bio u braku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija