• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

20.09.2023

10:49

Asminova majka dala zapanjujuće izjave o Staniji: "Znate li koja je razlika između Aneli i Dobrojevićeve?"

Printscreen You Tube, Instagram: bet_men_oo7_

Rijaliti

Asminova majka dala zapanjujuće izjave o Staniji: "Znate li koja je razlika između Aneli i Dobrojevićeve?"

Podeli vest

Raskol između rijaliti učesnice Aneli Ahmić i njenog partnera Asmina Durdžića ne prestaje da intrigira javnost, a nakon što se oglasio Durdžićev otac, za medije je progovorila i njegova majka, Melvida.

Naime, majka Asmina Durdžića, Melvida, oglasila se i, tom prilikom, bez ustručavanja prokomentarisala bivšu snaju Aneli Ahmić, kao i srpsku starletu, novu ljubav njenog sina - Staniju Dobrojević.

Staniju sam upoznala ne lično, već preko video-poziva. Za nju imam sve najlepše da kažem, jedva čekam da se vidimo uživo. Stanija je toliko pozitivna osoba, tako je lepa, tako lepo priča... Tako nas je lepo prihvatila. Toliko je volimo, kao svoje dete. Skoro svake večeri smo bili na video-pozivu sa njom, ona je divna - počela je Mevlida.

Foto: ATAIMAGES

 

Znate li koja je razlika između Stanije i Aneli? Stanija nije bila ni u kakvim lošim pričama, nije koristila neke supstance, krala, bila u zatvoru... Stanija je osoba za poželeti, a Aneli je to sve prošla. Njih dve, to je razlika nebo-zemlja. Staniju jedva čekam, samo da je vidim i da je zagrlim! - istakla je ona.

Melvida priznaje i da ju je vest o gubitku Stanijine i Asminove bebe mnogo pogodila.

- To mi je jako teško palo, prva sam saznala. Toliko nam je teško... I sada je, još uvek. Ali, daće Bog - zsaključuje Asminova majka za Pink.rs.

Foto: Printscreen Instagram/Pexels

 

U razgovor se umešao i Asminov otac Mustafa Durdžić.

Glavni razlog zbog kojeg sam se ja oglasio jesu Stanijine suze. Kada neko nekoga tako optuži, jednu damu, gospođu, ženu, da je otela nekome oca, muža... Reakcija javnosti je takva kakva je bila. Zbog toga sam morao da reagujem, to nije istina - istakao je Mustafa.

Stanija je nama toliko promenila osećaj, prvi put smo videli svog sina srećnog. Imao je puno devojaka, Stanija mu je verovatno bila prva ljubav! Pa pogledajte im sliku, to je milina da se vidi! I sama nam je pričala:"Ja sam na sedmom nebu, ja ovako nešto nikad nisam doživela". Nadamo se da će opet biti sve okej, da će se pomiriti - zaključio je Mustafa Durdžić za Pink.rs.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija