• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.09.2023

09:45

Miljani preti diskvalifikacija zbog Bebice! Kulićeva otkrila detalje Nenadovog dogovora s produkcijom

shutterstock/Informer/ata images

Rijaliti

Miljani preti diskvalifikacija zbog Bebice! Kulićeva otkrila detalje Nenadovog dogovora s produkcijom

Podeli vest

Miljana Kulić tokom svađe sa Nenadom Macanovićem Bebicom otkrila je detalje njegovog dogovora sa produkcijom zbog čega joj preti izbacivanje iz rijaliti programa "Elita 7".

Sve je počelo kada su Miljana i Bebica ušli u sukob tokom emisije "Pitanja gledalaca" kada je ona krenula da prati Nenada u stopu i tom prilikom iznela povreljive informacije.

Foto: youtube prntscreen/Zadruga Official

 

 

Miljana je najpre pokušala Macanovića da stavi u nezgodan položaj konstatujući da on ne nosi bubicu što je kažnjivo:

- Gde ti je bubica? Još malo ideš kući. Kako si ušao preko moje grbače, tako ćeš... Napolje, da spavaju ljudi - govorila je Miljana.

- Ne diraj me - odgovorio je Bebica.

- Samo se usudi da me poliješ kao što si me pljunuo - dodala je Kulićeva, dok je Bebica punio vodu na aparatu.

- Moramo da se rešimo bolesnika - poručio je Bebica.

Foto: youtube prntscreen/Zadruga Official

 

 

- Sad ću da se zabavim tobom. Šta je, mali? Gde ti je bubica? - nastavila je Kulićeva.

- Gde si je bacila? - odgovorio je Macanović.

- Ti si mi je dao, ja sam je stavila. Gde ti je bubica? Ja sam za sve svoje snosila sankcije. Ana Ćurčić je dobila 10.000 evra kaznu za to što nije nosila bubicu. Gde ti je bubica? Stavi je - govorila je Miljana.

- Čuju me i bez bubice, ja ne hrčem ko ti - odgovorio je on.

- Pričaš da ne poštujemo moja majka i ja Velikog šefa, a ti ne nosiš bubicu. Da li tvrdiš da sam bila intimna sa četvoricom? - pričala je Kulićeva.

- Tvrdim, imam snimak, za sve što sam slagao, ti me tuži - odbrusio je Macanović.

- Gde ti je bubica? Misliš da možeš jer su ti isplatili sve honorare? To si mi rekao juče! Gde je bubica? Gde je bubica? Zašto si skinuo bubicu? Sigurno ćeš u zatvor za sve tvoje tvrdnje, pošto nemaš da platiš - nije prestajala Miljana i time javno iznela detalje njegovog dogovora sa produkcijom, što je strogo zabranjeno.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija