• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.09.2023

12:41

Željko Mitrović uleteo u "Belu kuću" sa obezbeđenjem i sudijom! Zadrugari ostali u šoku

ATA/Printscreen

Rijaliti

Željko Mitrović uleteo u "Belu kuću" sa obezbeđenjem i sudijom! Zadrugari ostali u šoku

Podeli vest

Željko Mitrović ušao u rijaliti nakon nasilnog ponašanja zadrugara, Đedović objasnio o čemu je reč.

U rijalitiju "Elita" danas se dogodila diskvalifikacija. David Romano, poznatiji kao Čuburac, udario je Nenada Macanovića Bebicu, pa je zbog nasilničkog ponašanja momentalno izbačen sa imanja. Oprezna produkcija je odmah reagovala i još jednom pokazala da nasilju odmah staju na put.

Foto: youtube prntscreen/Zadruga Official

 

Nakon toga, Veliki šef Željko Mitrović, ušao je na imanje sa grupom obezbeđenja, a tamo ih je videla Milena Kačavenda, koja je scenu prepričala Marku Đedoviću i Nenadu Aleksiću Ša u pušionici.

- Sad je bio Veliki šef, u dvorištu - rekla je Milena.

- Ko bre - pitao je začuđeno Đedović.

- Pa Željko, sad je bio tu, 10 minuta - otkrila je ona.

- Što me nisi zvala? - upitao je Marko.

- Pa sad je izašao... Došao je sa gomilom obezbeđenja, išao je do doka - preprićala je Kačavenda, a potom je Đedović otkrio o čemu se radi.

- Nije bilo ništa strašno... Došao je samo sudija da se upozna sa predmetom, pošto je ovaj prošli otišao u penziju - istakao je Marko u razgovoru sa ostalim zadrugarima.

Foto: printscreen

 

Poznato je da Željko Mitrović najviše vodi računa da u rijalitiju sve bude pod kontrolom, zajedno sa njegovim timom i Velikom šeficom Milicom Mitrović, pa se tako i sada potrudio da se lično uveri da je sve u redu.

Inače, u ovoj sezoni rijalitija ima najmanje nasilja od svih dosadašnjih, a na početku sezone upravo Mitrović je rekao da će ove godine biti pooštrena pravila i veće kazne za sve koji se ne budu pridržavali stavki iz ugovora.

Foto:  

Foto:  




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija