• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.09.2023

19:16

"Kriv sam!" Prvo oglašavanje Filipa Cara nakon vesti o Aleksandrinoj trudnoći, otkrio kada je termin za porođaj

Printscreen/Instagram

Rijaliti

"Kriv sam!" Prvo oglašavanje Filipa Cara nakon vesti o Aleksandrinoj trudnoći, otkrio kada je termin za porođaj

Podeli vest

Filip je otkrio da je Aleksandri termin za porođaj u aprilu.

U medijima se danas pojavila informacija kako je Aleksandra Nikolić u drugom stanju. Ubrzo nakon toga se oglasila i ona sama i potvrdila da čeka devojčicu. 

Filip Car je sada snimio klip na svom Tiktoku gde je rekao da presrećan što će postati otac i da mu je jedini cilj da svoj život sredi do dolaska bebe. 

Foto: ATA Images

 

- Sve ono što je rekla Aleksandra je istina. Nažalost nismo uspeli da sačuvamo tu istinu od javnosti i medija. Znao sam da će to uticati na reakcije mnogih i znao sam da će to nju stresirati, a ona trenutno nije u fazi kada joj trebaju stres i problemi. Možda sam i ja kriv što sam dozvolio da mnogi ljudi budu deo mog života nekada i da mi sada u sadašnjosti zbog toga stvaraju probleme. Ne želim više da dajem nikakve intervjue, fokusiran sam samo na jednu stvar, na ono što se meni dešava, a desilo se nešto prelepo, što moj život menja iz korena, našto što se pravilo iz ljubavi. Kakva god da bude situacije između mene i Aleksandre, ona će za mene biti neko poseban i neko ko će biti deo mog života zauvek - izjavio je on. 

Filip Car je zatim otkrio da je Aleksandri termin za prođaj u aprilu. 

- Do aprila se moram potruditi i fokusirati da mnoge stvari završim i napravim kako treba da bi sve to bilo u redu. Nakon svega mogu da kažem da mi jedino Aleksandra bitna, kao i to dete što će se roditi. Želim se fokusirati samo na to. Imam neke svoje planove i ciljeve. Ovo je za mene srećna vest koju nismo uspeli da sačuvamo od javnosti bar još neko vreme. Trudiću se na sve načina da više ne stresiram Aleksandru, ma u kakvom odnosu da smo - rekao je Car.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami
HAOS

Mesečni horoskop za avgust! Retrogradni Merkur će nas dovesti do ludila - 4 znaka neka se spreme za kosmički cunami

Na nebu su retrogradni Saturn, Neptun, a uskoro će im se pridružiti i Merkur (5. avgust), tako da je pred nama konfuzan mesec u kojem lako možemo da se prevarimo u proceni. Mars je u Blizancima do 5. septembra, tako da ćemo biti svedoci brzih reakcija, ishitrenih poteza i učestalih rasprava. Retrogradni Merkur krenuće u Lavu i vratiće se u Devicu, tako da će imati negativno dejstvo na sve znakove, a naročito za Device, Ribe, Blizance i Strelčeve.

28.07.2024

06:40

JOŠ Magazin VESTI

Srbija