• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

28.09.2023

17:22

"Prenosila sam novac preko granice!" Aneli Ahmić prvi put o vezi sa škaljarcem i hapšenju (VIDEO)

ata/Shutterstock

Rijaliti

"Prenosila sam novac preko granice!" Aneli Ahmić prvi put o vezi sa škaljarcem i hapšenju (VIDEO)

Podeli vest

Rijaliti učesnica Aneli Ahmić otkrila je detalje svoje veze sa Ristom Mijanovićem, ubijenim pripadnikom Škaljarskog klana.

Aneli je sinoć u emisija "Pitanja gledalaca" po prvi put progovorila o svojoj romansi sa pripadnikom Škaljarkog klana, Ristom Mijanovićem.

@aneliahmichancyelita Aneli Ahmic decko Risto Mijanovic Skaljarac kradja novca, radi sa kriminalcima, zatvor uhapsena aneli_hancy Ahmic #elita #zadruga #aneliahmic #asmin #stanijadobrojevic #viral ♬ original sound - Aneli Ahmic Hancy Elita Zadrug

- Imala sam prijatelje koji su mi predložili posao na koji sam pristala. Prenosila sam velike svote novca duži vremenski period. U međuvremenu sam upoznala momka. Bio je jako žestok. Više nije živ. Došli smo na aerodrom, u tu daleku zemlju. Sa koferom punim novca. Novac novac nije bio mali, ali ne želim da pričam o ciframa. On ga je uzeo i samo sam u jednom momentu videla da trči sa  tim koferom, dok je svoj ostavio na traci. Mene su ljudi čekali isped terminala, da izađem sa novcem, kao i svaki put. Kada sam došla rekla sam im da sam ga izgubila, petljam, lažem, mažem. Ne znam šta da radim.

- Oni su pronašli njegov kofer sa njegovim imenom i prezimenom. Čoveku koji me je čekao rekla sam da imam u toalet nakon čega sam pobegla. Sela sam u prvi taksi nakon čega sam se setila da u toj državi imam prijatelja koji poznaje nekoga. On nam je rešio da odemo preko te jedne države. Išli smo peške, hodali smo jedan dan. Tamo nas je policija uhvatila kada smo bežali preko granice, zatvorili su nas. Mene su pustili jer sam državljanin Evropske unije, morala sam da platim kaznu. On je ostao u zatvoru, a moja se situacija izgladila. Rešila sam to, platila sam. Bilo je i suđenje na kome sam optužena - kaže Aneli na Pink TV.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija