• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika.rs/Informer.rs

02.10.2023

09:31

Filip Car optužio trudnu Aleks: "Ući će u Elitu za 50.000 evra, zaradiće na trudnoći koju nije ni htela!"

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Filip Car optužio trudnu Aleks: "Ući će u Elitu za 50.000 evra, zaradiće na trudnoći koju nije ni htela!"

Podeli vest

Aleksandra Nikolić i Filip Car su iz dana u dan u sve gorim odnosima dok čekaju zajedničku bebu, a on je sada izjavio i da je ona iskoristila trudnoću kako bi ušla u "Elitu 7".

Naime, iako se činilo da će se izmiriti i započeti vezu iznova, po svemu sudeći, to se neće desiti jer rat između bivših verenika ne jenjava. Sada je Car izneo nove tvrdnje, a bio je žustriji nego ikad. Kako on trvdi, doušnik iz okruženja starlete dojavio mu je njene prljave i perfidne planove, a on ih je obelodanio.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

- Imam sreće što u njenoj celoj ekipi postoji jedna krtica koja mi je javila koji je Aleksandrin plan, pa ću vam poslati jedan od razgovora mog i njenog, koji je bio pre svih optužbi. Njen sledeći korak koji očekujem jeste ulazak u "Elitu", pa da trudna, kao Miljana Kulić, priča o trudnoći i odnosima. Više me ništa ne može iznenaditi od nje. Ući će u "Elitu" za veliku sumu, sigurno 50.000 evra, i tako će zaraditi na trudnoći, koju u početku nije htela da zadrži - odao je Filip šta Aleksandra smera, pa nastavio da priča o njoj i njenim prljavim planovima.

Foto: Printscreen You Tube

 

 

- Desila se jedna prelepa stvar - iz naše ljubavi je ostala trudna. Nije to baš tako kako je ona prezentovala. Zna ona kako je došlo do toga da ja opet poludim i počnem da se čujem sa svim ženama koje sam u širokom luku izbegavao. Zna ona kakve sam joj pronalazio poruke, šta se dešavalo, da je htela da abortira i ode iz mog grada, koji je uvek omalovažavala. Zna na koji je način htela da ode i abortira. Onda, kada je videla da je vremenski period prekršio normu zakonsku da se može pobaciti, da je vrlo rizičan abortus u 13. nedelji trudnoće, kada je shvatila da bi nakon drugog abortusa, jer je već jedan imala, bilo pitanje da li bi uopšte mogla da ima dete, onda su uspeli da je ubede da rodi, pa se odjedanput ostrvila na mene. To su vam njeni prljavi planovi. Hoće žena da profitira od cele situacije i trudnoće.

Foto: youtube prntscreen/Zadruga Official

 

 

Odmah nakon Carevog oglašavanja Aleksandra je putem Instagram profila poslala bivšem novu poruku, na koju definitivno neće ostati imun.

- Karma je najstrpljiviji "gangster" ikada - glasio je citat na profilu Aleksandre Nikolić koji je bio upućen Caru.

Aleksandra Nikolić šokirala je, a i zabrinula mnoge kada je izjavila da ima mnogo neprijatelja koji joj žele smrt.

Naime, nakon što joj je Filip jasno stavio do znanja da je za dete uvek tu, ali da od pomirenja nema ništa, nakon javnog prepucavanja i optužbi na njegov račun, na Aleksandrinom profilu se pojavila zastrašujuća poruka, koja je zaprepastila sve njene fanove.

- Da me nađu mrtvu večeras, ne bi mogli da nađu krivca, koliko neprijatelja imam - napisala je Aleks.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija