• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.10.2023

18:43

Prekipelo mu! Gastoz napušta Srbiju, razlog potpuno neočekivan: "Idem daleko, dosta je bilo"!

M. Miljević

Rijaliti

Prekipelo mu! Gastoz napušta Srbiju, razlog potpuno neočekivan: "Idem daleko, dosta je bilo"!

Podeli vest

Reper odlučio da se smiri i skrasi, a kako bi to postigao odlučio je da ode na drugi kontinent.

Danas reper, a nekada popularni učesnik rijaliti šou programa Nenad Marinković Gastoz mnoge je izenadio otkrivši da u skorije vreme planira da napusti Srbiju i započne novi život daleko od srpske prestonice. 

Foto: M. Miljević

 

-Idem malo van ovog kontinenta, pa ću tamo da se smirim i skrasim. Radiću na sebi jer mi je ovog Beograda dosta. Pročuće se gde ću. Sve sam radio. Nisam se uhavtio ni za šta konkretno, ali sam radio sve ono što sam oduvek hteo da radim. To i jeste poenta cele priče, ali nekada se zasitiš i kreneš da radiš nešto drugo. U principu uvek sam radio ono što sam voleo - rekao je Gastoz za "Skandal". 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Nenad se osvrnuo i na period kada je bio deo rijaliti šou programa. 

-Mislim da u svakom poslu ima pozitivnih i negativnih strana, smatram da sam rijaliti i te kako lepo odradio. Bilo je tu ispada, dođu žute minute, ali bilo je i lepih momenata, nisma ostavio neki loš trag. Nemam reputaciju nekog lošeg momka što mi je jako bitno. I dan dans ljudi mi prilaze, slikaju se i pitaju me kada ću da uđem u neki rijaliti . Ne, neću, ne želim. Dovoljno je bilo, hvala im.  Ne mislim da sam ja tu nešto zakazao - zaključio je Marinković. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija