• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.10.2023

15:01

"Miljana za 15 dana ide u ludnicu!" Zadrugarka obelodanila da je doneta presuda, Kulićevoj se crno piše (VIDEO)

Youtube printscreen/Zadruga Official

Rijaliti

"Miljana za 15 dana ide u ludnicu!" Zadrugarka obelodanila da je doneta presuda, Kulićevoj se crno piše (VIDEO)

Podeli vest

Rijaliti učesnici među sobom su počeli da šire loše vesti koje se tiču Miljane Kulić koja je proteklih dana psihički veoma loše.

Anita je komentarisala sa Nenadom Macanovićem Bebicom i Markom Janjuševićem Janjušem Miljanu reakciju na Bebicin nastup na "Elitoviziji".

Foto: printscreen

 

 

Ona je, kako Anita kaže, bila ljubomorna na njegov nastup, a dok su razgovarali čuli su kako ona pravi haos na imanju i grebe na kapiju.

Foto: Pexels, Aleksandar Jovanović Cile

 

 

- Miljana se iskompleksirala, nije joj bilo dobro. Gledala sam joj facu, da te ubije - govorila je Anita, a onda je Bebica primetio da Kulićeva grebe na kapiju, jer su zvukovi odzvanjali imanjem.

- Eno je na kapiji, gruva kapiju - rekao je Bebica.

Anita je nakon toga otkrila Janjušu da će Miljana za malo više od mesec dana završiti iza rešetaka, misleći na suđenja koja je ona nedavno imala sa Matorom i Markom Đedovićem.

- Karijera u ludari za 15 dana. Miljana 15. novembra ide u ludnicu, mesec dana na veštačenje, pa u zatvor. Sad je doneta presuda - pričala je Anita svojim cimerima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!
na ivici

Liban ulazi u totalni rat! Francuska vlada izdala hitno saopštenje!

Liban bi mogao da propadne i sklizne u građanski rat, izjavio je u ponedeljak francuski ministar odbrane Sebastijen Lekornu. Ova bliskoistočna zemlja, kojom je Francuska upravljala tokom nekog od 20. veka, poslednjih nedelja je postala bojno polje između Izraela i naoružane grupe Hezbolah.

22.10.2024

20:40

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija