• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/K.Ć.

07.10.2023

11:45

EKSKLUZIVNO Informer u posedu Asminovih prepiski sa Anelinom sestrom! (VIDEO)

Printscreen Instagram/ATA Images

Rijaliti

EKSKLUZIVNO Informer u posedu Asminovih prepiski sa Anelinom sestrom! (VIDEO)

Podeli vest

Nakon sinoćnjeg skandala u "Eliti", oglasio se i Asmin i dokazao da sve što Aneli govori je laž!

Sinoć u emisiji "Pitanja novinara" gostovala je Stanija Dobrojević

U jednom trenutku Stanija je ušla u dvorište Bele kuće kako bi se suočila sa Aneli oči u oči. Tada su njih dve razgovarale i pokušale da sastave kockice vezane za Asmina Durdžića.

Na sve što je Stanija pričala Aneli, zadrugarka je tvrdila kako je to laž i govorila svašta o svom nekadašnjem partneru.

- Ja sam prolazila pakao dok ste vi uživali i ja i moja ćerkica smo prolazili pakao. Ja sam pobegla da vas ne gledam. Ja moram da te pitam, ako nisi znala za nas, zašto si pisala ono za ilegalnu ljubav? - upitala je Aneli.

Foto: Printscreen You Tube

 

- On je patološki lažov, on je prodicu uvalio u probleme, u dugove. Ne veruj mu ništa - dodala je Aneli.

Informer je sada došao u posed privatnih prepiski između Asmina i Site, Aneline sestre koja trenutno vodi jedan od Instagram profila koji podržavaju sarajevsku starletu.

U prepiskama možemo da vidimo kako Sita moli Asmina da prestane sa medijskom hajkom, ali je Asmin još jednom dokazao da nema šta da krije. Među porukama se i krije i jedna eksplicitna fotografija.

Vidimo da se Asmin grčevito bori da dokaže svoju istinu.

Ostaje nam samo da vreme pokaže svoje i da vidimo ko govori istinu.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija