• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.10.2023

16:29

Janjuš zaprosio Aneli! Želi da se venčaju u rijalitiju, zahteva od nje samo jedno (VIDEO)

ATA Images, Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Janjuš zaprosio Aneli! Želi da se venčaju u rijalitiju, zahteva od nje samo jedno (VIDEO)

Podeli vest

Janjuš je zaprosio Aneli u rijalitiju, ali se ona dosta premišljala jer je bila ubeđena da se on samo šali sa njom, iako je bivši košarkaš pokušao na sve moguće načine da je uveri u suprotno.

Bivši košarkaš, Marko Janjušević Janjuš za vreme programa uživo odlučio je da izjavi ljubav Aneli Ahmić i tom prilikom je i zaprosi. 

Aneli je sve vreme ponavljala kako je Janjuš ironičan, ali on se sve vreme pravdao kako govori istinu. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Da li bi provela ostatak života sa mnom? - pita Janjuš.

- Bih. Da li bi me oženio? Pošto si sada rastavljen - odgovara Aneli.

- Morao bi jedan vremenski period da prođe, da mi dokažeš tu veliku ljubav i najverovatnije bih smeo da stanem na ludi kamen, ovde u rijalitiju - ističe bivši košarkaš.

- Dobro, jesi li sada ironičan ili? - upitala je Aneli.

- Ozbiljan sam - zaključio je Janjuš.

Podsetimo, Stanija je u petak ušla u "Elitu" kako bi se suočila sa Aneli. Njih dve su pričale o Asminu, nakon čega se i on sam oglasio i otkrio šta misli o njihovom susretu.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Mislim da to Staniji nije trebalo na taj način i bila je jako kulturna. Mogla je i skroz drugačije da joj kaže neke stvari, a to nije uradila. Aneli je bila dominantnija, Stanija nije bila spremna. Stanija ne treba da se bori za mene, ona tu nije kriva, ona je samo htela da čuje od nje istinu, mogla je bolje da je ispita. Nismo se Stanija i ja danas čuli, jer ju je to malo psihički poremetilo i neću da joj smetam, ja nisam naporan tip. Ja Staniju stvarno iskreno volim i mislim da i ona mene voli, samo što nekada nešto ide teže, nešto lakše, Aneli uopšte ne želim da vidim, niti da pričam sa njom. Ona je znala za moje bivše i njih je imala običaj da kači na mrežama, ja sam zbog toga lagao Staniju, da bih je zaštitio od tih stvari i da je Aneli ne bi kačila po mrežama. Dopisivao sam se sa Aneli dok sam bio sa Stanijom, ali ne u ljubavnom smislu i to sam radio da bih kupio mir sa Stanijom. Sa Aneli se ne bih pomirio, sve i da je poslednja žena na svetu - pričao je Asmin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vučević na obeležavanju Dana sećanja na stradanje u Jajincima: Sloboda je jedini garant da se ovi užasi nikada više ne ponove
Politika

Vučević na obeležavanju Dana sećanja na stradanje u Jajincima: Sloboda je jedini garant da se ovi užasi nikada više ne ponove

U Spomen-parku Jajinci obeležen je Dan sećanja na stradanje Srba, Roma i Jevreja na stratištu u Jajincima, a predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je da će Vlada učiniti sve da se na dostojanstveniji način čuvaju sećanja na stradalnike ubijene na tom mestu, kao i da će učiniti sve što je potrebno da se čuva i poštuje ovaj spomen-kompleks.

06.10.2024

13:05

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!
ZAPAD U NEVERICI

Preokret! Stotine hiljada Ukrajinaca kreće ka Belorusiji! Svet u šoku gleda neverovatan razvoj situacije, niko ovo nije očekivao!

Stotine hiljada Ukrajinaca beže iz Evropske unije (EU) u Belorusiju, tražeći sigurnije okruženje od onog koje su očekivali u „prosperitetnoj“ Evropi . Ova migraciona kretanja ukazuju na promene u percepciji EU kao sigurnog utočišta, a to je pitanje koje je izneo beloruski ministar spoljnih poslova, Maksim Riženkov, na zasedanju Ujedinjenih nacija (UN).

06.10.2024

10:40

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija