• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.10.2023

17:00

Bivša zadrugarka trudna sa Bilalovim bratom! Otkrila pojedinosti veze: "Kratko smo zajedno, ni naša porodica nije znala"

Printscreen/Instagram

Rijaliti

Bivša zadrugarka trudna sa Bilalovim bratom! Otkrila pojedinosti veze: "Kratko smo zajedno, ni naša porodica nije znala"

Podeli vest

Bivša zadrugarka Ana Jovanović pokušavala je da vezu sa Brajlovićem drži što dalje od očiju javnosti.

Učesnica rijalitija "Zadruga" Ana Jovanović otkrila je za medije da je trudna i to sa bratom Bilala Brajlovića, Bakirom.

Foto: Instagram printscreen

 

- Nisam htela da priznam jer nisam bila trudna ni tri meseca. Svi su u šoku, mnogi su tek sad saznali. Bakir i ja živimo u Beogradu i nije znala cela porodica, i mi smo bili u šoku jer smo kratko zajedni i eto dogodilo se. Pol ne znamo, čekamo gender reveal party. Fino podnosim trudnoću, za sada je sasvim okej, a svi me plaše da tek sledi taj neki malo teži period - izjavila je Ana Jovanović za "Blic".

Inače, bivša zadrugarka Ana Jovanović je u vezi sa bratom Bilala Brajlovića.

 

 

Bakiru koji je inače fudbaler, izgleda ne prija medijska pažnja koja se uvek napravi oko zadrugarki koje izađu sa luksuznog imanja, pa je par svoju ljubav držao u tajnosti. 

 

Par nije ni slutio da će ih zadrugar Ramiz otkriti u Eliti.

 

Podsetimo, Maja je pre par meseci raskinula sa Bilalom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija