• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

14.10.2023

22:32

"Sklonila sam se iz te priče!" Puklo prijateljstvo između Ane Ćurčić i Zorice Marković, pevačica sve otkrila

ATAIMAGES

Rijaliti

"Sklonila sam se iz te priče!" Puklo prijateljstvo između Ane Ćurčić i Zorice Marković, pevačica sve otkrila

Podeli vest

Zorica je istakla da Ana i ona nemaju kontakt jer vode potpuno drugačije živote, kao i da neće doći do otvaranje kafane sa Acom Bulićem, o čemu se mnogo pričalo.

Zorica Marković je bila nerazdvojna sa Anom Ćurčić za vreme "Zadruge 6", a sada je za medije otkrila da su se nakon izlaska iz rijalitija udaljile jedna od druge. 

Kako je pevačica istakla, poslednji put su se videle pre par meseci na ručku, a nakon toga su se sve slabije čule. 

Foto: Goran Todorović

 

- Ne viđamo se uopšte, poslednje naše viđenje je na onom ručku sa Necom i Pecom i ostalima. Moj Ilija je insistirao da se taj ručak u znak zahvalnosti momcima, Neci i Peci, koji su bili dobri prema meni, Aci Buliću, gospodinu koji se prema nama ponašao kao pravi gospodin i Necinim i Pecinim roditeljima. To je shvaćeno kao neki inat. Smatram da su zaslužili ljudi. Bile su priče: "Ko je to platio?", da, moj Ilija je platio. Nismo se viđale, retko smo se čule, tj. sve ređe i ređe, poslednji put možda pre nekih 20ak dana i više, slagaću sada, ali nije bilo skorije kada je rekla da seli salon, vrlo kratko i to je to. Niti se viđamo, niti se toliko čujemo, nema ni razloga, svaka vodi svoj život. Meni se ovo ništa ne sviđa što se dešava, ovo je njihova bruka, čija god. Smatram da nisu trebali da uvlače Acu Bulića u ove priče, predaleko je ovo otišlo. Ja mislim da će to u drugoj polovini rijalitija da se okrene u drugom smeru, ljudi su počeli da shvataju. Sinoćnje izlaganje Lakića mi se mnogo svidelo, s tim što ja gledam kao gledalac. To što je Kačavenda rekla da me Ana nije podnosila, pa mi je prišla čim je ušla, to je njihovo pravo. Ne mogu da kažem ono što nije, nikada me ni jedna ni druga nisu uvredile. Sklonila sam se iz te priče, jer ja tu ne pripadam - dodala je bivša zadrugarka.

Foto: ATA Images

 

Zorica je otkrila i šta se dešava sa njenim planom da sa Acom Bulićem otvori kafanu.

- Pa meni je jako žao, to je ostalo otvoreno pitanje. Na superfinalnoj večeri dok smo čekali kraj i proglašenje pobednika, Aca me je pitao s obzirom da se znamo tolike godine, u gradu i poštujemo se. Naravno, zašto da ne, znam da je ozbiljan u poslovima. Ja sam rekla: "Okej Aco, ima mesta razgovoru, ali daj da se malo odmorim". Sve je bilo okej, taj prostor je fenomenalan, verovatno bi i došlo do realizacije, ali sam ja odustala od toga, jer Ana trči pred rudu. Rekla je: "Zoka i ja otvaramo kafanu", ma ne, otvaramo Aca i ja (smeh)...Verovatno bi Ana bila uključena, ali nije moja odluka, nego Acina, kafana je Acina. Ostalo je na tome da se ne radi i to je to - zaključila je Zorica za "Pink.rs".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15