• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

17.10.2023

16:14

"Zna se da je momak tvoje sestre završio u zatvoru", Bebica izneo stravične optužbe na račun Kulića, tvrdi da su mu vračale

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

"Zna se da je momak tvoje sestre završio u zatvoru", Bebica izneo stravične optužbe na račun Kulića, tvrdi da su mu vračale

Podeli vest

Bivši dečko Miljane Kulić, Nenad Macanović Bebica podigao je veliku prašinu izjavama da se porodica njegove nekadašnje devojke bavi bacanjem magije. Osim toga, on se dotakao i dečka Tijane Kulić, Miljanine sestre koji je u zatvoru.

Učesnik "Elite 7" Nenad Macanović Bebica izrazio je sumnju da se porodica Kulić bavi crnom magijom i da su, kako on tvrdi, bacili kletvu na momka Tijane Kulić, koji je ubio čoveka i završio u zatvoru!

U sinoćnoj  emisiji "Pretres nedelje" ovu temu je pokrenula upravo Miljana Kulić i dodala:

Foto: Printscreen

 

 

- Što se tiče Bebice, on je sa mnom obilazio sve manastire i vozio je moju majku na kontrole. Mislila sam da će Marija umreti, te sam išla kod jedne žene, kako bi mi pomogla. U Mijajlici se nalazi ta žena, pomera lopte pogledom, isključivo pomaže ljudima. Bebica je moju majku i mene vozio svuda - zatim se obratila bivšem vereniku:

- Matora je rekla da si joj pričao kako se moji roditelji bave crnom magijom. Reci sad gde smo bili - poručila je Kulićeva.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

 

On je otkrio da je njemu, kako on tvrdi, rečeno da u džepu njegove plave jakne postoji nešto zamotano. 

- Ne znam šta si radila kod te žene. Tvoja sestra i ti ste ulazile unutra. Tvoju majku sam svuda vozikao. Neki moji prijatelji su želeli da idu da vide da li imaju neke magije, a čovek me je pitao da li imam neku plavu jaknu, prilikom čega je rekao da ako imam nešto unutar nje, da to spalim. Kad sam otvorio neki džep, unutra su bile neke mrvice zamotane. Zna se da je momak tvoje sestre završio u zatvoru, a zbog čega se to desilo?! - kazao je Bebica, a Miljana je pobesnela:

- Ovo su sve patološke laži, da se razumemo. Kako je ovo laž, tako i njegova tvrdnja da sam bila intimna sa četvoricom. Napolju postoji klip gde mi je povučena posteljina s mene, a to je momenat kada smo bili kod Ivice, a to veče sam spavala sa Zolom. Verovatno je on to poslao Đedoviću ili nekom trećem - dodala je Miljana.

Podsetimo, priča o crnoj magiji krenula je kada je Matora u emisiji otkrila da je porodica Kulić u sekti, a da se tačno seća kada je Marija proklela očima. Ona je to ispričala pre nekoliko dana u šiša baru, kod voditelja Darka Tanasijevića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Spektakularno završeni Dani Kladova
Društvo

Spektakularno završeni Dani Kladova

Spektaklom u tvrđavi Fetislam, koncertom Danice Crnogorčević, u prisustvu nekoliko hiljada građana, uz vatromet i baklje na zidovima tvrđave, završeni su ovogodišnji Dani opštine Kladovo, koji su, utisak je svih građana opštine, ove godine zaista prevazišli sva očekivanja.

27.04.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija