• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

19.10.2023

11:15

"Ti si običan folirant i prevarant" Janjuš i Aneli ušli u ozbiljan sukob, sve zbog ljubomore!

ATAIMAGES

Rijaliti

"Ti si običan folirant i prevarant" Janjuš i Aneli ušli u ozbiljan sukob, sve zbog ljubomore!

Podeli vest

Marko Janjušević i Aneli Ahmić otvoreno su govorili o svom odnosu, a u jednom trenutku zadrugarka je žestoko pobesnela zbog reči zadrugara.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić bili su gosti u emisiji "Amnezija" gde su govorili o svom odnosu, i tom prilikom se žestoko posvađali.

- Sinoć sam na žurci plesala i bila sam raspoloženija nego ikad. Žarila sam i palila na podijumu, čak sam i sletela sa onih štikli - počela je Aneli.

Foto: Youtube printscreen

 

- Kakvi su vaši trenutni odnosi? - pitala je Teodora.

- Nisu baš dobri i mislim da će tako ostati - rekla je Aneli.

Ova devojka je danas dva puta pokušala da priđe i da razgovara sa mnom ali oba puta je dobila korpu. Jako je kvarna i bezobrazna. Noćas mi je prilazila dok sam igrao rulet i ubeđivala me da gledam negde. Kako ćeš mužu kojeg voliš objasniti da sam te dirao po g*zi? - pitao je Janjuš.

Foto: Youtube printscreen

 

- Ti si bio jako pijan i mene si provocirao na perfidan način - rekla je Aneli.

- Noćas si rekla da voliš svoga muža - rekao je Janjuš.

- To sam se malo zafrkavala, naravno da ga ne volim, on je poludeo kad je to čuo - rekla je Aneli.

- Sa mnom ne možeš te dečije igre da igraš. Meni je lepo sa tobom kad se nekada pomazimo i kada te pipnem po gu*i, kad me ljubiš po vratu i zagolicaš mi maštu, meni se di*ne. Ja sam ovde doživeo ono što ti ne bi sa osam Stanija i ne možeš sa mnom da s igraš - dodao je zadrugar.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Nakon njegove izjave, ona je pobesnela, pa osula paljbu po Janjušu:

- Ti si ovde jedan običan folirant i prevarant. Zašto šapućeš? Kada bih rekla sve to bi bila bruka i sramota za tebe - rekla mu je.

- Sve se vraća i sve se plaća, nije se tebi Stanija džabe pojavila u životu. A ti mala peder**no mi se isto skloni sa očiju. Sad sam vam pokazao kako se to radi. Devojka je bolesno ljubomorna i psihički nestabilna. Zamisli da se zaljubiš u ovako neku, napravila bi ti katastrofu. Da sam rekao šta je sve radila, pričao bih još 10 minuta. Rekla je da sa mnom mužu tera inat - odbrusio je Janjušević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija