• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

20.10.2023

23:35

"Lično mi je rekao da je imao odnose sa njom!" Ivan izneo dokaze da su Ana i Lakić bili intimni, otkrio gde su se upoznali

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

"Lično mi je rekao da je imao odnose sa njom!" Ivan izneo dokaze da su Ana i Lakić bili intimni, otkrio gde su se upoznali

Podeli vest

Ivan Marinković je otkrio kako je Lakić priznao da je imao odnose sa Anom Ćurčić, ali da sada pokušava da se opere od cele te priče.

Pre same emisije "Pitanja novinara", voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je u studiju bivšeg rijaliti učesnika Ivana Marinkovića.

Marinković je tom prilikom otkrio istinu o odnosu Ane Ćurčić i Nikole Lakiće, o kojem se poslednjih dana dosta spekulisalo. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Lakić pretenduje da postane neki veliki rijaliti učesnik, rekao sam mu da će biti zanimljiv čak da imitira i tebe Dušice. Ja sam njemu zvanična podrška na televiziji ali sada i nisam - rekao je Ivan.

- Ti mi deluješ kao da nema neku zlu krv dok on kada priča oseti se neka ljubomora, da li to osećaš? - pitala je novinarka.

- Nikola mene smatra nekim velikim igračem ali on to pokazuje i prema drugim učesnicima. Kao da je svestan svojih nemogućnosti i pomisli da treba da se tek tako nekome suprotstavi. Da li je vid ljubomore ne znam ali radi protiv mene. Ne mogu da ga slušam jer ga poznajem iz drugog rijalitija, ali je simpatičan. Podržavam što se bori ali... Lakić je meni lično rekao da je imao sek**alne odnose sa Anom Ćurčić više puta i što više priča više sebe kanali. Sada fura neku priču koja nema veze sa mozgom. U prethodnom rijalitiju gde se proslavio, pričao je da je živeo sa ženom koja ima dvoje dece koliko i Ana ima i sada je poenta da pokušava da predstavio kao da se popeo kod nje na samo dva minuta - rekao je Ivan pa dodao:

Foto: Youtube printscreen

 

- Mislim da me je samo iskoristio za ulazak u rijaliti i zgazio je naše prijateljstvo. Još jednom da ponovim da ima poruke u kojima priznaje da je imao odnose sa Anom više puta. On tripuje da ona ulazi, a ona nije ni jednom demantovala tu priču. Kada bih ja ušao on bi me dočekao najnormalnije i izvlačio se da je sve rijaliti. On je planirao da ako Ana uđe i napadne ga što je pričao tek tada priznao kako bi zavrteo priču. Svestan je da postoje dokazi da je on to rekao - rekao je Ivan.

 

- Ako sada Lakić demantuje to da je bio intiman sa Anom jer hoće da bude džentlmen zašto je ovoga leta to tebi priznao? - pitao je Darko.

- Evo sada mi Jelena šalje kao je Lakić brisao sve poruke sa tim datumom. Evo pročitaću jednu od njih: "Samo je pitaj između ostalog da li joj majka zna da je u kockarnici i kaži da neću da se uključujem jer sam i ja javna ličnost, a ako se budemo se sreli u nekom od narednih rijalitija, ostaću džentlmen. Draga Ana neću ništa govoriti o našem upoznavanju, a Ivan sve zna". Ako bi Ana ušla, a ne znam zašto sada ćuti napolju, prodao bi i nju kao i mene posle svega - zaključio je Ivan.

Foto: Youtube printscreen

 

- Ti posle one emisije "Narod pita" nisi hteo da otkriješ o kom prijatelju se radi, a Lakić se naknadno setio da ga je to veče zvala hitno da mu se javi - rekao je Darko.

- Mislim da se Lakić upoznao sa njom u kockarnici i vrlo je jasno da se viđao sa njom i bukvalno mi je rekao da su imali odnose. On je meni to rekao da bi me iskoristio - rekao je Ivan.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?
Live TV

(VIDEO) Kurti ima ogromnu podršku Albanaca zbog ugnjetavanja Srba! Da li treba da napustimo Savet Evrope ako tamo budu primili lažnu državu?

Šiptarski ekstremisti predvođeni Kurtijem i Vjosom Osmani hoće da naprave novu Srebrenicu na Kosovu i Metohiji. Samo čekaju da se prizna sramna rezolucija i prihvatanje Kosova i Metohije u Savet Evrope da bi mogli da tuže Srbiju. Na ovu, ali i na druge važne teme u "Info večeri" govorili su Gavrilo Kovačević, predsednik opštine Zemun i Vladimir Kljajić, politikolog. Uživo u program putem vajber uključenja javio se pukovnik Milan Jolović koji je komentarisao moguće donošenje sramne rezolucije o Srebrenici.

30.04.2024

21:41

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat? (VIDEO)

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15