• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/I.G.

30.10.2023

10:57

Aleks se udaje za Cara: Otkrivamo kada staju na "ludi kamen", a evo šta Filip mora da uradi pre porođaja pobednice "Zadruge"

ata/Shutterstock

Rijaliti

Aleks se udaje za Cara: Otkrivamo kada staju na "ludi kamen", a evo šta Filip mora da uradi pre porođaja pobednice "Zadruge"

Podeli vest

Pobednica "Zadruge 6" zbog pomirenja zapucala u Crikvenicu, hoće da se venča do Nove godine.

Bivši zadrugari Aleksandra Nikolić i Filip Car odlučili su da daju još jednu šansu svojoj ljubavi i jedno drugom pređu preko svega kako njihova ćerkica ne bi rasla bez oca.

Foto: youtube prntscreen/Zadruga Official

 

Nikolićka je navodno spakovala sve stvari i zapalila u Crikvenicu ne bi li se pomirila s Hrvatom, a njih dvoje su to sada i ozvaničili.

- Aleks je pokupila stvari i otišla kod Filipa. Po ko zna koji put mu je prešla preko svih prevara, ali ovoga puta bar za to ima krupan razlog. On je takođe obećao da će manje da joj ljubomoriše i da će da se promeni iz korena, kako i ona, a sutra i ćerka, pored njega ne bi trpele. Malo ko veruje da on uopšte može da se promeni s obzirom na sve pokušaje koje je imao dosad, ali Nikolićka je odlučila da mu veruje i pruži novu šansu - priča izvor blizak paru za "Republiku" i nastavlja: 

Njoj je zapravo cilj da se venčaju pre nego što rodi bebu da ne morala posle da se juri s Filipom. On je pristao na to jer je i on želeo da naslednica na ovaj svet dođe pod normalnim okolnostima, a ne da tek po njenom rođenju ide da priznaje dete. Da tata i mama ne budu u svađi i da bar pokušaju da joj priušte lepu budućnost!

Foto: Instagram

 

Inače, Nikolićka i Car su, čim je ona stigla u Carevo rodno mesto, podelili fotografije na kojima deluju srećno i zadovoljno, čime su potvrdili da su, uprkos tome što su nebrojeno puta stavljali tačku na svoj odnos, zarad višeg cilja uspeli da izglade nesuglasice i nađu zajednički jezik nakon svih turbulencija. Pobednica šeste sezone "Zadruge" se za ovu priliku posebno skockala, pa je na sebi imala elegantno prugasto odelo, a iako je sakoom pokušala da sakrije stomak, jasno se moglo videti koliko je narastao od poslednjeg puta kada ga je pokazala na društvenim mrežama. Car se isto tako potrudio da sve bude na nivou, pa se i sam utegao, a onda trudnu izabranicu, ovim svečanim povodom, odveo u restoran u kom su proslavili pomirenje.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija