• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

31.10.2023

12:50

Bojana Pavlović otkrila da joj se Anita nabacuje, pa zaratila sa Matorom: "Često gleda u mene, ali to nije sve"

ATAIMAGES

Rijaliti

Bojana Pavlović otkrila da joj se Anita nabacuje, pa zaratila sa Matorom: "Često gleda u mene, ali to nije sve"

Podeli vest

Noć iza nas obeležila je emisija "Izbor potrčka" kao i "Pretres nedelje" sa voditeljkom Ivanom Šopić.

U svom izlaganju Bojana Pavlović i pokušala da Jovani Tomića Matoroj objasni da joj se Anita nabacuje.

- Podela budžeta mi je bila kao da se konsultovala sa Matorom, ali nije. Intersantno je što je mnogo sitničava devojka i mnogo male, nebitne sitnice je nekome uzela za zlo, a meni su takvi ljudi priglupi. Ne može da ima razvijeno mišljenje kad sa ljudima ne provodi vreme. Za mene je mislila da sam dobra, pa loša, pa dobra. Što se tiče ove druge situacije u garderoberu - rekla je Bojana.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Itekako sam bila pretnja kad sam ušla tek, itekako lepo izgledam. Ja za sebe mislim da sam lepa i pametna. Ne interesuje me da im uzimam brak, napolju sam rekla da ću dati šansu da ih upoznam, a da me njihov brak ne interesuje. Bilo je netrepeljivosti i onda je Matora dala taj fidbek da me upozna i videla je da nisam u tom fazonu. Osetila se netrepeljivost posle koje smo ušle u korektan odnos to je moje mišljenje bilo. Imam mišljenje o njoj i Matoroj odvojeno. Ja mislim da one imaju bolestan odnos, to je previše. Anita odiše haosom, voli haos. Meni je bilo čudno, što bi mene neko provocirao. Mnogo često me pogleda - rekla je Bojana.

Matora je rešila da stane u zaštitu svoje žene te je ušla u sukob sa Bojanom.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Nisam imala potrebu danas da odgovaram jer je možda devojka tako videla, možda se istripovala, to je se sa tačke gledišta. Ne pecam se. Meni je zasmetalo i ponosna sam na sebe, Bojaan je bila jako loše isto. U trenutku je Bojana rekla da je boli ku**c ako neko misli kao Anita. Ja sam to shvatila lično. Možda bih i odreagovala, ali sam spustila loptu jer bi to drugačije izgledalo - rekla je Matora.

- Meni je zasmetalo jer mi je rekla da sam loš čovek a nije iznela ni jedan argument - rekla je Bojana.

- Ja ne bih mogla da se družim sa nekim ko leči svoje frustracije i nameće neki autoritet. Kao što ona analizira moju ličnost, tako i ja. Bojanu nešto muči pa je često nezadovoljna. Meni je ovo samo njeno mišljenje i nije mi rešetanje dok me neko direktno ne uvredi. Anita je prva devojka za mogu biti sigurna da me voli i apsolutno joj verujem. Dugo sam ovde da bih imala strah od nečijeg komentara -rekla je Matora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija