• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs/Informer.rs/A. P.

07.11.2023

12:15

"Vraćam se na Pink!" Milan Milošević progovorio o otkazu Dušice Jakovljević i kakve veze on ima s tim

Miloš Rafailović

Rijaliti

"Vraćam se na Pink!" Milan Milošević progovorio o otkazu Dušice Jakovljević i kakve veze on ima s tim

Podeli vest

Voditelj Milan Milošević ponovo će biti deo ružičastog jata, a kako je sam izjavio ne sumnja da je doneo ispravnu odluku.

Milan je potvrdio da se vraća na Pink, ali i dalje nije poznato kakvu će ulogu imati tamo:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

 

- Istina je, vraćam se na Pink i sigurno sam doneo pravu odluku. Još uvek ne mogu da pričam šta ću konkretno raditi, možda ću nešto više moći da kažem večeras u emisiji Amidži šou u kojoj gostujem. Za sada mogu samo da potvrdim da se defitivno vraćam - počeo je Milan.

Foto: ATA Images

 

 

Na spekulacije da se vraća sad kad je Dušica Jakovljević dala otkaz, on kaže da ni ne zna ništa o njoj, kao i da njegov povratak nema nikakve veze sa njom i njenim odlaskom.

- Nemam blage veze sa Dušicom! Sve i da se vratim u rijaliti to nema veze s njom i njenim odlaskom, jer smo nas dvoje i ranije radili dve različite stvari, različite poslove. Ja sa čelnicima Pinka pregovaram duže od mesec dana. Sa njom se nisam ni čuo, niti znam bilo šta ne samo vezano z anju, nego i za bilo kog drugog voditelja sa Pinka - kaže Milošević.

- Ja sam učestvovao u pravljenju tog projekta 2017. godine, deo sam svega toga i siguran sam, i da se vratim u Elitu kao voditelj, to će obradovati naciju i goreće Balkan - poručio je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija