• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

10.11.2023

14:55

Miljani Kulić hitno ukazana pomoć u "Eliti": Urlala od plača, počela i da se trese (VIDEO)

Youtube printscreeen

Rijaliti

Miljani Kulić hitno ukazana pomoć u "Eliti": Urlala od plača, počela i da se trese (VIDEO)

Podeli vest

U rijaliti programu "Elita" nastao je haos otkako se ukućanima priključio Lazar Čolić Zola, a odnos Miljane Kulić sa novim-starim učesnikom sada je dodatno uzdrman.

Njih dvoje su danas, po ko zna koji put, ušli u klinč, te je sve kulminiralo Miljaninim suzama, nakon čega su Kulićeva i Zola odlučili da nastave razgovor, u kojem je odlučila da progovori o svemu.

- Šta ti Miljo izgubi, nikada više takve nogice i takvog muškarca - rekao je Zola.

- Dobro, ti pokušavaš da me isprovociraš - rekla je Miljana.

Foto: Youtube printscreeen

 

- Jedini sam Miljo ja spas, da ti ga vratim, možda postoji šansa. Šalim se, ne bih ti tu uslugu učinio nikada. Znam šta navodim i šta pričam, kako ćeš u kuću gde je on bio - rekao je Zola.

- I kuća mi se zgadila, sve me podseća na njega. Nisam tu živela od kada je otišao. Možda se Bog smiluje i dogodi se čudo - rekla je Miljana, plačući.

- Emotivno sam polupana, ja sam tražila da odem sa Rajskog ostrva kada smo bili tamo - dodala je Miljana dok se tresla.

- Taj tvoj pokušaj mog maltretiranja ti neće dobro doneti. Znam da se nećeš povući i da možeš ići do kraja. Tebi bi najgore bilo ono što misliš da je najbolje. Kada bi sa njim opet bila, bila bi sprda*ina - rekao je Zola.

Foto: Youtube printscreeen

 

- Svetim ti se za sve što mi radiš ovih dana. Prvi si počeo - rekla je Miljana.

- Ti sinoć govoriš Bebici kako njegova devojka gleda u mene. Ti Miljo hoćeš njih da rastaviš. Za sve, uvek ja najgori - rekao je Zola.

- Idem da obiđem teren - rekla je Miljana kojoj je naglo pozlilo, a Zola joj je pritekao i ukazao pomoć.

Detaljnije o ovoje temi, pogledajte u narednom video zapisu:

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija