• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

13.11.2023

16:46

"Nemam šta da krijem": Oglasio se tatu majstor sa Anitinog i Matorinog venčanja, obelodanio šta je Stanojlovićeva od njega tražila taj dan

Masha Bandjur

Rijaliti

"Nemam šta da krijem": Oglasio se tatu majstor sa Anitinog i Matorinog venčanja, obelodanio šta je Stanojlovićeva od njega tražila taj dan

Podeli vest

Nakon Mateinih navoda da je Anita na dan venčanja želela da istetovira kapljicu vode koja bi je podsećala na nju, za medije se oglasio tatu majstor koji je potvrdio istinitost njenih reči.

Glavna tema rijalitija poslednjih par dana jeste odnos Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore. Naime, devojka iz Hrvatske, Matea Car je ušla u "Elitu" kako bi se suočila sa Matorom i tom prilikom joj priznala da su se ona i Anita čule sve do ulaska u rijaliti. Matoru je to pogodilo, nakon čega je odlučila da prekine sa Stanojlovićevom. 

Foto: Youtube printscreen

 

Matora i Anita su na svom venčanju imale čoveka koji je tetovirao njih i goste, a Matea je u više navrata isticala kako je Stanojlovićeva taj dan želela da istetovira kapljicu vode, kako bi je podsećalo na nju. 

Sada se za medije oglasio i pomenuti tatu majstor iz Podgorice, koji je potvrdio Mateine navode. 

- Čuo sam da me je Matora spominjala vezano za Anitu, oko tetovaže. Ja sam ih tetovirao na svadbi. Istina je da je Anita tražila da joj istetoviram kapljicu vode, kao u obliku suze. Znam sve što sam im tetovirao tu noć, sve sam ih tetovirao - rekao je dečko koji ih je tetovirao. 

Tatu majstor je otkrio da ga je Anita nekoliko puta pitala na dan venčanja da je istetovira, ali da ne zna šta se na kraju desilo i zašto joj nije uradio tu tetovažu. 

Foto: Printscreen You Tube

 

- Pitala me je dva-tri puta tu noć da joj to istetoviram... Prvo sam tetovirao Anitu i Matoru, pa sam Karića, pa Tijanu Ajfon, pa je došla Anita ponovo i rekla: "Da mi istetoviraš posle nje kapljicu vode, kao suza da izgleda", rekao sam: "Čekaj da završim ovo" ali nisam je posle opet tetovirao, ne znam šta se desilo. Nemam šta da krijem, tako je bilo, svoj posao sam radio, ono sto je od mene bilo traženo. Sve znam ko mi je šta od njih tražio te noći. Glupo je da Matora izigrava budalu, ako je već tako - rekao je tatu majstor za Pink.rs.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)
Izbori 2024

Palma slavi pobedu na izborima: Hvala Jagodincima! (FOTO)

Na lokalnim izborima u Jagodini ubedljivu pobedu odnela je lista “Dragan Marković Palma – Jedinstvena Srbija - Ivica Dačić – SPS” sa 56,98% glasova, druga je lista “Aleksandar Vučić – Jagodina sutra” 25,47 %, treća “Maja Radojičić – Jagodina zaslužuje bolje” sa 6,49 % i četvrta “Mi snaga naroda – prof dr Branimir Nestorović” sa 4,07%, dok ostale dve liste nisu prešle cenzus. “

03.06.2024

12:17

Vesti

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini
Politika

Delegacija Narodne skupštine Srbije u poseti Kini

Delegacija Narodne skupštine Srbije doputovala je danas u Peking, gde će učestovati na Četvrtom sastanku Stalnog komiteta Svekineskog narodnog kongresa (SK SKNK), jednog od najvažnijih organa vlasti u Narodnoj Republici Kini.

03.06.2024

11:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Hit scena! Posvađao se sa devojkom pa predao meč!
Tenis

Hit scena! Posvađao se sa devojkom pa predao meč!

Australijski teniser Bernard Tomić (31) predao je meč Japancu Juti Šimicuu na turniru Litl Rok open u Arkanzasu pri vođstvu protivnika 1:0 u setovima. Ono što je obeležilo ovaj meč jeste zanimljiva scena koja je viđena, kada je Tomić ušao u raspravu sa svojom devojkom Keli Hanom!

03.06.2024

12:44

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija