• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A. P.

14.11.2023

14:56

Anita pokušala da pobegne iz "Elite 7"! Izašla na kapiju nakon sukoba s Miljanom, pa joj zapretila

Youtube printscreeen

Rijaliti

Anita pokušala da pobegne iz "Elite 7"! Izašla na kapiju nakon sukoba s Miljanom, pa joj zapretila

Podeli vest

Anita Stanojlović doživela je pomračenje nakon svađe s Jovanom Tomić Matorom i sukoba koji je imala sa Miljanom Kulić, pa se uputila ka kapiji s namerom da napusti rijaliti.

Anita je u jednom trenutku prišla Miljani, a obezbeđenje se odmah stvorilo pored nje. U jednom trenutku obezbeđenje je dobilo naređenje od produkcije preko radio stanice.

- Ne sklanjajte se od Anite - glasilo je naređenje.

Foto: Youtube printscreeen

 

 

Stanojlovićeva je nakon ovoga otišla do kapije i tražila da izađe iz "Elite", a takmičari su se okupili oko nje i smirivali je. Ipak, Stanojlovićeva se nije smirila, pa se nakon ovog haosa ponovo posvađala sa Miljanom ispred Bele kuće.

- Otići će ovi momci (obezbeđenje) - zapretila je Kulićeva.

- Ja mogu ono što ti ne možeš, pa se ti pitaj da li želiš sa mnom konflikt - besnela je Miljana, dok se Anita nije povlačila:

- Baš želim, uživam u tome! - uzvratila je Stanojlovićeva.

- K*rvi ću je*ati mater - rekla je Kulićeva.

- Za dan ideš u ludnicu - poručila joj je Anita.

Podsetimo, Anita je sinoć nasrnula na Nenada Aleksića Ša, a nakon što su je izveli iz Bele kuće kako bi se smirila, vratila se i Miljani Kulić u konfliktu izvukla pramen kose. Kulićeva je tada napravila rusvaj, išla po kući i pretila joj.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija