• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

19.11.2023

20:00

Aneli i Maja se udružile protiv Janjuša! Orila se Bela kuća zbog njihovog sukoba, košarkaš poludeo kada su mu pomenuli bivšu ženu

ATAIMAGES

Rijaliti

Aneli i Maja se udružile protiv Janjuša! Orila se Bela kuća zbog njihovog sukoba, košarkaš poludeo kada su mu pomenuli bivšu ženu

Podeli vest

Maja i Aneli zaratile su protiv Janjuša, koji je odlučio da se udalji od obe, pa nije štedeo reči prilikom svađe.

U Beloj kući došlo je do haosa između Maje Marinković, Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša. Naime, Maja i Aneli su se udružile protiv Janjuša, koji je na sve načine pokušavao da ih ponizi. Za vreme svađe, Marinkovićeva nije štedela reči pa je čak pomenula i Janjuševu bivšu suprugu, Enu, što je njega dodatno isprovociralo. 

Foto: printscreen

 

 

- Aneli mi deluje kao da se folira zbog svega što priča. Nije mi jasno, ako imaš emocije prema Janjušu, uvek te nešto koči, svaki put imaš neki problem sa njim - rekao je Zola. 

 

- Kako da nemam problem? Čovek priča jedno, a radi drugo. Janjuše, makni mi se. Večeras ću reći celu istinu - uzvratila je Aneli. 

- U toj istini mi po***iš - odbrusio je Janjuš. 

- To će neko drugi - nastavila je Aneli. 

 

- Smeće jedno, meni si našla da glumiš žrtvicu?! Sram da te bude i stid - nastavio je Janjuš. 

- Janjuše, kako te nije sramota? Vređaš prvo mene, pa sad i nju - ubacila se Maja. 

- Beži i ti, k**vo jedna. Aneli, nisi ni svesna koliko si ti mala. Mislio sam da si pravi jedan mangup, družio sam se zbog toga, a zapravo si ništa - odgovorio je Janjuš. 

- Ona je veći mangup od nekih muškaraca ovde - nastavlja Maja. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Ćuti ti, ti si od Aneli budalu napravila. Ne mogu da verujem da si toliko smeće. Ti si ljubomorna na nju. Majo, k**vo mala, skloni se od mene! - odbrusio je Janjuš, a Maja mu se unela u lice:

- To ti je ona kod kuće! - rekla je ona. 

- Svi znaju da ona to nije, a ti jesi i to najveća - nastavlja Janjuš.

- Ako sam to, što si me onda voleo najviše? Ja nisam više ona klinka koja ima emocije prema tebi - bocnula je Marinkovićeva. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!
Fudbal

Navijači mogu da odahnu! Legendarni fudbaler ostaje u Liverpulu!

Jedna era na stadionu "Enfild" je okončana. Jirgen Klop nakon devet uspešnih sezona napušta klupu Liverpula, a među navijačima je postojala bojazan da bi isto mogao da učini Mohamed Salah. Ipak, Egipćanin se oglasio i potvrdio da će i naredne sezone nositi dres engleskog velikana.

21.05.2024

13:24

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija