• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kristijana Ćaćić

21.11.2023

18:45

"Marko Đedović utiče na Matoru!" Darko Tanasijević za Informer o skandalu koji danima potresa Srbiju: "Ovo nisam očekivao od Anite"

ATAIMAGES/Informer

Rijaliti

"Marko Đedović utiče na Matoru!" Darko Tanasijević za Informer o skandalu koji danima potresa Srbiju: "Ovo nisam očekivao od Anite"

Podeli vest

Darko Tanasijević je pred kamerama Informera progovorio o događajima u "Eliti".

Danima unazad Srbiju potresa skandal oko Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović. Naime, kako je vest da je Anita varala svoju suprugu, odjeknula je kao bomba jer to niko nije očekivao. Njih dve su u julu mesecu napravile gala svadbu u Crnoj Gori i nisu žalile ni dinara.

Sve je bilo idilično dok se nije pojavila Matea Car i iznela u javnosti sve prepiske sa Anitom i dokazala kako su se njih dve čule čak i na dan svadbe, te da joj je Anita iz vile slala gole fotografije.

Darko Tanasijević je sada za Informer prokomentarisao ovaj skandal.

Kako komentarišeš ovaj haos između Anite i Matore?

- Ozbiljan haos je usledio nakon što su obelodanjene te prepiske. Ja nisam prvo verovao u istinitost istih, jel to često zna da bude falsifikovano i zato smo i pozvali tu devojku iz Hrvatske koja nam je sve pokazala uživo. Ja sam čak uzeo njen telefon i uporedio brojeve telefona i videli smo da je sve autentično. Kada je sve to preneto Matoroj i Aniti, to je poprimilo ozbiljan odjek i negde im promenilo planove za budućnost.

Da li je i tebe to šokiralo, budući da ih poznaješ lično?

- Iskreno, ovo nisam očekivao od Anite. Ona jeste jako mlada i mislim da je brzopleto i nesmotrno ušla u sve to, a zarad čega to ona najbolje zna. Ja iskreno nisam verovao da će ona biti spremna na sve to, jer smatram da je kraj Matore imala i neku sigurnost, tu ne mislim samo na finansije, nego mislim na tu neku podršku, potporu, na ljubav i pažnju. Imala je neku lepu priču, budući da smo i od nje čuli da ne živi bajno i sjajno i srećno joj bilo u rodnom Kruševcu sada sa mamom i braćom, ali ona sama zna svoje razloge zašto je sve to radila.

Da li si ti video u Mateinom telefonu eksplicitne Anitine fotografije?

- Na žalost ne, ja sam čeprkao, ali nisam uspeo da ih nađem. Da, čini mi se da postoje dve verzije te priče. U jednoj ona tvrdi da te fotografije one nema, jer su to bile nestajuće fotografije, a sa druge strane je rekla da ima te fotke, ali da ne želi da ih da jer je Anita majka maloletnog deteta.

Foto: Zoran Sinko

 

Kako izlazite na kraj sa Anitom u uživo programu, pošto vidimo da vrda i da nekad ne priznaje, čak i kada joj citirate prepiske, kako sve to hendlujete?

- Ja se unervozim. Tada se trudim da nekako sputam svu tu moju nervozu da se ne vidi. Drugačije je kada se ovako raspravljaš sa nekim, ali ona je učesnica rijalitija, a ja sam voditelj. Malo mi ide na živce kada nešto krene da vrda, pa onda prizna posle nekog vremena. Ali dobro, ja im ništa ne zameram. Razumem da nekada pokušavaju da izvrdaju i nekada im to verovatno i pođe za rukom, ali u većini slučajeva ne jer ja znam da zapnem kada znam da sam u pravu.

Po tvom mišljenju da li će se Matora i Anita pomiriti?

- Čini mi se da Anita treba samo uporna da bude i mislim da će joj tada Matora oprostiti. Mislim da će tu emocije da odigraju glavnu ulogu. Vidimo poslednjih dana i da priča sa njom i da joj dopušta da se objasni i vidom ja da Matora nju voli i ona kao da traži slamku spasa za koju će se uhvatiti kako bi joj oprostila. Mislim da je trenutno sada koči to što je u besu govorila loše stvari i što sada razmišlja o svojim roditeljima i o tome kako bi oni prihvatili pomirenje.

Foto: Zoran Sinko

 

Koliko Đedović utiče na Matorino mišljenje i ponašanje?

- Mislim da Đedović u velikoj meri utiče i na njeno raspoloženj i na njene odluke. Da on nije tu i da se nije umešao, mislim da ona ne bi na tako ozbiljan i raščlanjen način sagledala tu situaciju, već bi je Anita tu smotala brzo i ne bi bilo ništa od tog raskida.

Foto: Zoran Sinko

 

Milan Milošević se vratio na Pink. Kako to komentarišeš?

- To su neke promene koje su iznenadile sve, ali sve je to šoubiz i sve je to normalno. Medijski transferi se stalno dešavaju. Iskreno, drago mi što je Milan tu. On ima svoj lični pečat koji je ostavio, pečat je samo stajao u mastilo i sada je samo nastavio da pečatira tamo gde je stao. Zanimljiv je i drugačiji je, ima svoju neku crtu, svoj neki fazon načina rada. Njega vole zbog britkog jezika i zbog humora. On zna gde da bocne da podbode i da to bude smeštno i interesantno, ali sa druge strane on ima sve te informacije u malom prstu i svakako mislim da je "Elita" kao projekat na dobitku sa njegovim povratkom.

U videu na početku teksta pogledajte ceo intervju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija