• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

20.11.2023

19:00

"To im je bila šifra": Matora otkrila nove detalje sa venčanja, ne može da se oporavi od Anitine prevare: "Jedina vadilica joj je da bude sa švalerkom!"

Youtube printsrceen

Rijaliti

"To im je bila šifra": Matora otkrila nove detalje sa venčanja, ne može da se oporavi od Anitine prevare: "Jedina vadilica joj je da bude sa švalerkom!"

Podeli vest

Matora je sedela sa Markom i Kačavendom i tom prilikom im pričala o svom odnosu sa Anitom, kao i tajnim signalima koje je Stanojlovićeva slala svojoj ljubavnici Matei.

Jovana Tomić Matora osamila se Markom Đedovićem i Milenom Kačavendom i tom prilikom započela razgovor o svom odnosu sa Anitom Stanojlović.

Matora je i dalje mnogo loše zbog svega što joj se desilo sa Anitom, a vreme u rijalitiju je iskoristila da se priseti svega onošta što je Stanojlovićeva radila zbog Matee, sa kojom se čula dok je bila napolju. 

Foto: Youtube printsrceen

 

 

- Ona je mene na sto načina ispitivala ovde, govorila mi kako se hladim od nje. Dva dana ako nemamo se*s to je svađa. Ona je bila ubeđena da ću joj oprostiti. Da ti na dan venčanja cepaš venčanicu. Ja se sada sećam detalja, da je ona iskoristila priliku da se javi švalerki - rekla je Matora.

 

- To ti je dokaz koliko je njihov odnos odmakao. Sad sam se setila priče kako im je znak bio taj smajli, sigurno je htela da ga istetovora zbog nje - rekla je Kačavenda.

- To je njima bila šifra na lajvu - rekla je Matora.

Foto: Youtube printsrceen

 

- Meni je rekla da je sigurna da ovu neće zvati ovde - rekla je Kačavenda.

- Itekako da ona uđe bi je ova navukla na stranu, kao što je pričala smireno u Šiša baru. Anita je tu saterana u ćošak, ja neću da joj oprostim, jedina vadilica joj je da bude sa švalerkom. Ja mislim da bi rekla kako se zaljubila, ma ta ti ima priču i za popa i za lopova. Njoj je u glavi šta je u glavi, kako da se opere i da li će ova doći, to joj je najveća muka. Matea njoj nije muka. Da ostanemo same na svetu ne bih se pomirila - rekla je Matora.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija