• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

22.11.2023

18:24

"Kada izađem us*aću im se u život!" Matora besna na sve, pa potvrdila da se sa Anitom neće miriti: "Oproštaja nema"

Printscreen You Tube

Rijaliti

"Kada izađem us*aću im se u život!" Matora besna na sve, pa potvrdila da se sa Anitom neće miriti: "Oproštaja nema"

Podeli vest

Danas su Milena Kačavenda i Teodora Radoičić vodile svoju radio emisiju "Amnezija", te su ugostile Jovanu Tomić Matoru.

Milena se na samom početku emisije obratila svojoj podršci.

- Ja moram da kažem mojima da za moj rođendan ne pripremaju ništa obzirom da je produkcija donela odluku da nema slavlja. Uostalom neka podrška proveri sa produkcijom - rekla je Milena pa je najavila gostovanje Jovane Tomić Matore.

Foto: Printscreen You Tube

 

Nakon pozdrava stigla je i Jovana Tomić, koja je tom prilikom progovorila o svojim osećanjima posle ovog haosa koji je snašao.

- Ne pričam o tome, ovako više u emisijama ili to, ne komentarišem. Sve razumem, znam gde se nalazim. Meni nije jasno da li su ljudi svesni svega, ja bukvalno ne živim sa tom osobom više, a ja ovde treba da razmišljam o svemu. Ja sam prošla sve i da raskinem ovde sa devojkom i da se mirim napolju, ali ne želim više to. Imam izbor, a sada ću videti šta i kako. Sinoć mi je Deni sve pevao, kao da mi je pevala Pešićka, znam da se oni baš druže i hvala mu na tome. Svako ovde ima svoju muku, a mnogi mi pomažu. Meni je glupo više da pateptišem. Ovde svako ima svoju bojku - rekla je Matora.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Dobro se ti držiš - dodala je Milena.

- Moram da kažem da ću svakome ko je imao prepiske pre svega, moraću da se use*em u život. Iskrneno izbegavaću ljude, pričam sa mojim prijateljima i to je to. Nisu krivi ljudi, kriva sam ja. Ne mogu ja nikoga da krivim, samo mi treba mir - dodala je Matora.

- Ja moram da kažem da ja nisam išla na slavu, Miljana je spavala kada je stiglo pismo, ona nije znala da joj je slava. Ja nisam bila na slavi jer me niko nije pozvao. Pored toga ja sam bila bolesna dan pre - rekla je Matora.

- Meni je svašta na duši, ali trudiću se da se ne obazirem na te stvari, samo moram da kažem da oproštaja nema - govorila je Matora.

- Sinoć se desila jedna fina ekipica, i komedija, kada smo se zagrlili svi, jer je Matora dala predlog za to, a onda se kamera okrenula, što je svima bilpo teško - rekla je Milena.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija