• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

24.11.2023

11:20

Janjuš pred svima poljubio Jovanu! Uroš pobesneo pa pokušao da ga pljune, Aneli skamenjena od šoka!

Informer/društvene mreže

Rijaliti

Janjuš pred svima poljubio Jovanu! Uroš pobesneo pa pokušao da ga pljune, Aneli skamenjena od šoka!

Podeli vest

Rijaliti učesnik Marko Janjušević Janjuš sinoć je pred svima poljubio pevačicu Jovanu Cvijanović, a Uroš Stanić je burno reagovao na ovaj potez.

Naime, Uroš, koji je sedeo ispred njih, polio ih je kafom koju je držao u ruci. Stanić je pobesneo zbog toga što je Janjuš njegovu drugaricu Aneli Ahmić tim činom ponizio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

- Je l' si realan?! Pitam te da li si realan? - vikao je Uroš dok mu se unosio u lice, a kada je pokušao da pljune Janjuša, on mu je okrenuo glavu i spustio ga na pod.

Ostali učesnici su odmah skočili kako bi ih razdvojili na vreme, a Stanić je počeo da viče:

- Sram te bilo! Sram te bilo Janjuše!

Tokom incidenta Aneli je mirno sedela na klupi što su joj mnogi zamerili, dok su je drugi pravdali rečima da od šoka nije mogla da dođe sebi.

Nakon ovog incidenta svađa je nastavljena u dvorištu "Bele kuće", a s obzirom na to da su Uroš i Janjuš bili veoma bliski, Staniću je ovo sigurno izuzetno teško palo.

Kako je izgledao njihov sukob, možete pogledati u videu iznad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija