• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

24.11.2023

23:45

"Desila se katastrofa": Aneli progovorila o sukobu sa Janjušem, pa se javno izvinila njegovoj ženi: "Doživela sam nervni slom, nisam znala šta izgovaram!"

Informer/Facebook

Rijaliti

"Desila se katastrofa": Aneli progovorila o sukobu sa Janjušem, pa se javno izvinila njegovoj ženi: "Doživela sam nervni slom, nisam znala šta izgovaram!"

Podeli vest

Aneli je izjavila kako je Janjuš kriv zbog svega lošeg što je izgovorila za njegovu ženu Enu, kao i da se kaje zbog toga. Ahmićeva je istakla da ima emocije prema Janjuševiću, ali da je zbunjena, jer misli da se sa njom igra kao i sa ostalim devojkama.

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš obelodanili su svoju vezu, ali nakon niza nemira u ljubavnom gnezdu i velike svađe došlo je do raskida. Njih dvoje su tom prilikom izgovorili užasne reči, zbog čega je Aneli ceo dan danas loše.

Za vreme emisije "Pitanja novinara", Aneli je progovorila o svojim osećanjima, kao i odnosu sa Janjušem i tom prilikom je rekla da joj je žao zbog svega što mu je rekla, kao i da zbunjena nakon celokupne situacije. 

Foto: Youtube prinscreen

 

- Kako si? - pitao je Darko.

- Pa, šta da kažem Darko, možda čak najgore od kako sam ovde došla, najgore se osećam. Eto, od juče situacije što se desila, video si sve - rekla je Aneli.

- Da li je sve moralo da se desi i odigra na taj način na koji se desilo? - pitao je Darko.

- Naravno da nije, ali se desilo. Ljubomora je rasla, nije u početku bila toliko jaka, što jača emocija, jača i ljubomora - rekla je Aneli.

 

- Je l' se kaješ zbog nekih stvari? - pitao je Darko.

- Užasno, katastrofa, rekli smo jedno drugom preteške reči koje nemaju opravdanje, ni izvinjenje. Ja se ovim putem izvinjavam Janjušu i majci njegovog deteta, ali me je to u tom momentu potaklo. Sve reči koje mi je rekao, doživela sam nervni slom i nisam više ni znala šta izgovaram. Katastrofa, desila se katastrofa o kojoj nisam mogla ni sanjati da će se desiti, pogotovo sa njim - rekla je Aneli.

Foto: Youtube prinscreen

 

- Je l' mogla da se spreči ta, kako kažeš, katastrofa da si slušala njega kada ti kaže da treba da ga slušaš i da te je strpljenje poslužilo duže, da li bi dobila ono o čemu si maštala - pitao je Darko.

- On nije reagovao kako je trebao kada sam došla da pričam sa njim. Kada mu nešto kažem, on treba da spusti loptu i da ne reaguje na način na koji on reaguje. Ne treba odmah da skače i da priča: "Jaoj, ti si luda" ili ne znam. Trebao je već, ako je doživeo taj sklop u glavi neki, da izađe napolje i da mi sve to kaže, a ne pred svima - rekla je Ahmićeva.

- Dobro, al isto tako bi sada tebi neko mogao da kaže da ako si ti doživela taj sklop, da nije trebalo ni ti da mu kažeš onakve stvari, već da se skloniš, pa da pričate kada budete čiste glave - rekao je Tanasijević.

- Nije to pogled Darko. Dogovorili smo se da ne komentarišemo jedno drugo, ali ne mogu sada, moram ti odgovarati. Ne znam šta da ti kažem sada - rekla je Aneli.

- Da li veruješ u to što je pričao kada ste sami, u taj pogled, osmeh ili šta već ili veruješ u ono kada kaže za crnim stolom da je to deo njegovog performansa? - pitao je Darko.

Foto: Youtube prinscreen

 

- Mislim ovo prvo, to mi ne može niko poreći, kao ni ono što osećamo jedno prema drugome kad smo sami. On u tim izlaganjima kaže sve te neke ružne stvari, ali je to verovatno u tom nekom afektu. Ima itekako osećanja, podjednaki su - rekla je Aneli.

- Obelodanili ste da je bilo poljubaca, pa da li je bio u pravu Đedović kada je rekao da ste u tajnoj vezi? - pitao je Darko.

- Ne znam šta da ti kažem po tom pitanju, nije sada momenat da pričam o tome, nisam smatrala da smo u vezi, jer dvoje ljudi koji su u vezi, ne ponašaju se ovako. Kada se posvađaju, da on provodi vreme sa Jovanom ili bilo kojom drugom devojkom. Ja Jovani kada nešto kažem, ona mi kaže: "Videćemo kada se Jaško vrati kome će se vratiti", to mi daje za pravo da mislim da on njoj priča isto što i meni, ali mislim da je to neka njena iluzija - rekla je Aneli.

Detaljnije možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija