• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

27.11.2023

22:53

"Lakše bi podela da ju je prevarila sa muškarcem": Matorin brat žestoko potkačio Anitu, pa progovorio o podeli imovine: "Ne može ništa da  joj uzme nakon razvoda!"

informer/printscreen

Rijaliti

"Lakše bi podela da ju je prevarila sa muškarcem": Matorin brat žestoko potkačio Anitu, pa progovorio o podeli imovine: "Ne može ništa da joj uzme nakon razvoda!"

Podeli vest

Matorin brat, Nikola, žestoko je osudio Anitino neverstvo, pa otkrio kako Jovanin otac podnosi celokupnu situaciju u kojoj se njegova ćerka našla.

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović venčale su se pred ulazak u rijaliti, ali je do kraha ljubavi došlo nakon što je u "Elitu" ušla devojka koja je priznala da se dopisivala sa Stanojlovićevom. 

Naime, Matea se suočila sa Matorom i tom prilikom joj ispričala kako su se Anita i ona čule čak i na dan njihovog venčanja, kao i da su trebale da se vide, ali do toga nije došlo. Nakon ženinog neverstva, Matora je odlučila da se razvede. 

Jovanin brat nije želeo da se oglašava za medije sve do sada. Nikola je gostujući u emisiji priznao da nije hteo da prisustvuje Matorinoj i Anitinoj svadbi jer nije želeo da se svađa sa porodicom, jer oni nisu podržavali tu ljubav. On je otkrio i da li Anita nešto može da uzme Tomićevoj nakon razvoda.

Foto: printscreen

 

- Anita ne može da uzme Matoroj ništa, ona može da uzme nekretninu, ali ne može ni to, stečeno je pre braka i nadam se da se neće pomiriti - rekao je Matorin brat.

Nikola je prokomentarisao kako Matorin otac podnosi sve ovo što se dešava Jovani i to da li će Anita zadržati prezime Tomić.

- Matorin tata je slab na Jovanu, ali nije mu bilo lako kada je dolazilo do te svadbe, on nikada nije bio za Anitu, a iskreno nema šta da ona zadrži naše prezime. Ja ne znam da li bih se javio Aniti da je sretnem, a iskreno mislim da bi Jovana lakše podnela da je Anita prevarila sa muškarcem - rekao je Nikola Tomić pa se osvrnuo na Anitino dete:

Foto: Youtube printscreen

 

- Moram da kažem da je Jovana više brinula o Anitinom detetu, nego sama Anita, ona je malog Alekseja prihvatila kao moju Dunju - istakao je Tomić.

Nikola je prokomentarisao i Mateu Car i njeno dopisivanje sa Anitom, što smatra da je bio čist marketing.

- Matea je radila na svojoj promociji, ali hvala joj, otvorila nam je oči svima - rekao je Nikola Tomić u emisiji "Ne gledam ti ja to".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"
Istraga u toku

"Ubili mi unuka i uništili kuću"! "Crna udovica" naručila ubistvo muža, a sada se oglasio on: "Presudili su mu mučki, sa leđa"

Telo Dejana P. (33) pronađeno je u zapaljenom automobilu u avgustu prošle godine u Majdanpeku. Iako se najpre mislilo da je nastradao u saobraćajnoj nesreći, tri meseca nakon istrage otkriveno je da je Dejan zapravo ubijen, a pojavile su se sumnje da je u zločin umešana njegova supruga Slađana P. (25) i dvojica mladića - S. M. (25) i maloletnik (17).

01.05.2024

16:18

Sport

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)
Partizan

Hoće li Nađ biti trener Partizana i naredne sezone? (ANKETA)

Trener fudbalera Partizana Albert Nađ imenovan je pre dva dana za šefa stručnog štaba crno-belih i tom prilikom potpisao je ugovor na godinu i po dana. Međutim, to suštinski ne mora ništa da znači i od više faktora zavisi koliko će se Nađ zaista zadržati na poslu o kojem je sanjao.

01.05.2024

14:01

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15