• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

30.11.2023

11:45

Diskvalifikovani učesnik otkrio istinu o odnosu Matore i Anite: "Čisto sumnjam da će tu biti razvoda"

Printscreen You Tube

Rijaliti

Diskvalifikovani učesnik otkrio istinu o odnosu Matore i Anite: "Čisto sumnjam da će tu biti razvoda"

Podeli vest

Aleksandar Požgaj nakon diskvalifikacije odlučio je da progovori o odnosu Anite i Matore.

 

Jovana Tomić Matora i njena supruga Anita Stanojlović, nedeljama unazad su glavna tema u "Eliti", ali i u medijima. Nakon Anitinog neverstva, Jovana i dan danas ne može da se oporavi. Sada je bivši učesnik Aleksandar Požgaj odlučio da progovori o njihovom odnosu van kamera.

- Da li je ona postala to što je postala zbog novca ili je ona stvarno promenila opredeljenje... Ružno je ono što je uradila sa Mateom na dan venčanja sa Matorom. Inače je ružno, a kamoli na dan venčanja. Da li se Anita kaje stvarno? To je diskutabilno - rekao je Požgaj, pa dao svoje mišljenje o razvodu: 

Foto: Foto: Kristijana Ćaćić

 

- Sa Matorom ne može niko da manipuliše. Čisto sumnjam da će tu biti razvoda, Matori je, ipak, stalo. Matora je veliki džek, previše je galantna na novcu. Davala je po nekoliko hiljada evra za noć, verujem da je potrošila 30.000 evra na venčanje u Svetom Stefanu. Kaže da je oko pola miliona evra potrošila, sigurno. Ona joj je davala bezbednost, ne samo novac - rekao je on za "Blic".

Podsetimo, Aleksandar Požgaj je diskvalifikovan iz rijalitija nakon što je pokušao da pobegne sa imanja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija