• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

30.11.2023

19:55

"Klošarka, zaigrala se": Anitina majka se oglasila nakon Mateine izjave da je znala da su u kontaktu, Angelina joj brutalno odgovorila

Informer

Rijaliti

"Klošarka, zaigrala se": Anitina majka se oglasila nakon Mateine izjave da je znala da su u kontaktu, Angelina joj brutalno odgovorila

Podeli vest

Majka Anite Stanojlović, Angelina nedavno je otkrila koliko težak život ima i koliko joj teško pada sve ono što se izdešavalo u rijalitiju ''Elita'' između njene ćerke i Jovane Tomić Matore.

Angelina se sad ponovo oglasila i progovorila o navodima Matee Car da je tokom video-poziva s Anitom videla i nju. Anitina majka ne krije koliko je besna zbog svih Mateinih izjava za medije, a kako nam je otkrila, ona na sve načine pokušava da stupi s njom u kontakt, međutim to joj ne polazi za rukom.

Foto: Masha Bandjur

 

- Htela bih da demantujem izjave koja dotična Matea iznosi, a lažne su, nikada u mom prisustvu nije pričala sa Anitom na kameri apsolutno i da zamolim klošarku da mene ne spominje, kao ni Alekseja. Sad mi već postaje jasnije dosta toga i vidim da se ona baš zaigrala i verujem da je pored ovog da sam ja znala za njihovu komunikaciju slagala dosta toga. Njoj baš prija medijska pažnja i očigledno želi popularnost, pa se pošto-poto služi lažima da se što duže ne zatvori ova tema - rekla je Anitina majka i dodala:

Foto: Printscreen Instagram, Aleksandar Jovanović Cile

 

- Posle njenog oglašavanja i iznošenja laži nisam mogla da ostanem imuna, iako sam rekla da više ne želim da komentarišem bilo šta. Poslala sam joj poruku, uporno je zovem, ali se klošarka ne javlja, niti odgovara. Bila sam malo i vulgarna, ali samo po zasluzi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!
Planeta

Udarno! Izrael veruje da je ubijen vođa Hezbolaha!

Izraelski kanal 12 objavio je večeras da se u Izraelu veruje da je vođa Hezbolaha Hasan Nasralah ubijen u večerašnjem napadu izraelskih odbrambenih snaga (IDF) na, kako se navodi, podzemnu komandnu bazu Hezbolaha u Bejrutu.

27.09.2024

22:24

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija