• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

01.12.2023

08:16

Miki Đuričić otkrio kada ulazi u "Elitu": Ostavlja menjanje pelena, postaje voditelj rijalitija!

E-Stock

Rijaliti

Miki Đuričić otkrio kada ulazi u "Elitu": Ostavlja menjanje pelena, postaje voditelj rijalitija!

Podeli vest

Veteran među rijaliti igračima nedavno je postao otac sina, a uskoro bi trebalo da se oproba i u ulozi voditelja "Elite".

Miki Đuričić predstavio je javnosti naslednicu Dunju, ali i sina Arsenija koji se rodio pre dva meseca.

- Mi smo se plašili da će Dunja biti ljubomorna na brata, jer je ona razmažena i naša mezimica, ali ona ima svoj svet, ponekd dođe kod bate, mazi ga, a inače ona ide svojim poslom. Drago nam je što nije ljubomorna - otkrio je Đuričić za Blic.

On plače samo kad je gladan, stvarno je dobra beba. Lekri su mi rekli na mi je sin iznad crne crte, to znači da je velika beba. Naravno, ja pomažem supruzi, ne može drugačije. Mi živimo sami, pa nemamo pomoć baba, tetaka, strina... Tako da, kada je ona umorna, ja preuzmem i Arsenija i Dunju. Kada se noću probudi ja mu napravim adaptirano mleko, dam mu, da žena može da odmori. I oko kuće je isto tako, sredim, sklonim stvari da bih joj pomogao. Pelene menja uglavnom žena, ja to radim samo kada ona nije tu.

Foto: Instagram printscreen

 

Mikijeva mezimica je očigledno od tate nasledila ljubav prema kameri, pa je otkrila šta je dobila od poklona za predstojeće praznike.

- Naočare i jednoroga - rekla je mala Dunja, a Miki se nadovezao:

Svakog dana dobije po nešto. Tata je svaki dan Deda Mraz, a jednom prilikom je bio i Mikica Bojanić. Čuli smo se preko telefona i Mikica je glumio Deda Mraza.

Kao bomba je odjeknula vest da bi Miki uskoro trebalo da uđe u rijaliti program "Elita".

- Treba da počnem uskoro da radim. Ulaziću, ali neću biti klasičan voditelj. Biće nešto zanimljivo i novo. Verovatno počinjem sledeće nedelje.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija