• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

02.12.2023

14:40

Oglasila se besna Ana Spasojević nakon što je Matora otkrila da su bile intimne: "Treba da je bude sramota"

Informer/ATA images

Rijaliti

Oglasila se besna Ana Spasojević nakon što je Matora otkrila da su bile intimne: "Treba da je bude sramota"

Podeli vest

Jovana Tomić priznala pred svima da je bila intimna sa Anom Spasojević.

 

Anita i Matora su definitivno stavile tačku na svoj odnos i samo čekaju papire za razvod. Jovana se sinoć izlanula i otkrila da je bila intimna sa Anom Spasojević.

Tomićeva je u jednom trenutku priznala da je imala žestoku akciju sa Anom, ali da su nakon toga ostale samo prijateljice.

- Čula sam da me i ona sada pljuje, ne znam koliko je to istina. Bile smo u jednom rijalitiju, posle smo se poje*ale jednom, bila je kod mene i Anite u stanu, sve najnormalnije - otkrila je Matora.

Foto: Youtube printscreen

 

Ana Spasojević je burno i izrevoltirano reagovala na Matorine optužbe, te je odlučila da stane na put i otkrije pravu istinu:

- Lošeg doušnika ima što se informacija iz spoljnog sveta tiče. Njoj je rođena majka rekla da sam joj ja drug i da sam iskrena sa njom, tako da meni je to dovoljno, za njeno ponašanje trenutno i što preko mene pokušava da izbaci svoj bes, treba da je bude sramota. Toliko - prokomentarisala je Ana za Republiku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija