• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

03.12.2023

06:20

"Ona juri pare, šta očekuje od jednog kockara": Bivša učesnica "Elite" oplela po Aneli i Janjušu

ATAIMAGES

Rijaliti

"Ona juri pare, šta očekuje od jednog kockara": Bivša učesnica "Elite" oplela po Aneli i Janjušu

Podeli vest

Bivša rijaliti učesnica Jasmina Rakitić, poznatija kao Jasmina Ana, komentarisala je u jednoj emisiji učesnike "Elite".

Foto: Zoran Sinko

 

Jasmina Ana je iznela mišljenje o tome ko ju je najviše razočarao od takmičara i oplela po Janjušu:

- Janjuš me je razočarao, mnogo je pokvaren, ovako je zanimljiv i duhovit, ali to je poslednja osoba na svetu sa kojom bi bila prijatelj, on je mnogo loš. Ja sam njemu tamo to i rekla! Loš čovek, to i mislim - govori Jasmina u emisiji "Porodice Elitnih" i dodaje o Aneli:

Foto: ATA

 

- Mislim da se zaljubio, ali mi je muka od toga hoće, neće, kao na pijaci. Ona mi je bolja nego on. Ja sam nju nekako i branila, nije loša, ona je verovatno jedna od tih sponzoruša, dobro se bori sa tim. Ona je taj tip žena, koje jure pare. To sa Janjušem neverovatno, sa njim može da propadne samo. Šta da očekuješ od jednog kockara?


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija