• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

08.12.2023

20:15

Miljana Kulić iznela jezive detalje iz prošlosti: "Braća su me šutirala, a majka mi je razbila nos"

Printscreen You Tube

Rijaliti

Miljana Kulić iznela jezive detalje iz prošlosti: "Braća su me šutirala, a majka mi je razbila nos"

Podeli vest

Miljana je svojevremeno u rijalitiju otkrila Mišelu Gvozdenoviću pakao kroz koji je prošla.

 

Miljana Kulić pored rijliti učesnice, javnosti je poznata i kao devojka koja je uhodila pevača Darka Lazića i Mišela Gvozdenovića.

Mišel i Miljana su bili zajedno učesnici rijalitija, a onda je jednom prilikom Kulićeva ispričala stravične detalje, te je otkrila kako je porodica pevača fizički maltretirala. 

- Nisam nikada doživela to što sam od njegove porodice, ja priznajem da sam preterivala. Njegova majka me pesnicom udarila u nos. Izvukli su me nasred ulice, šutirali me, kako on, braća, svi oni, a ja ga nikada nisam prijavila. Ako bude ovako provocirao, ja sam spremna da idem na poligraf! On meni jeste bio fizički lep, dopalo mi se kako peva, ja sam hiperbolisala. Ja se nikada nisam  povlačila, po cenu da ispadnem psihopata - tvrdila je Miljana tada. 

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

 

- Prva stvar, moji roditelji žive u Holandiji 43 godine. Kako mogu roditelji koji žive u inostranstvu nju da tuku? Kako je moguće da neko dođe i živi u Čačku da bi hranio moje kerove? Kako se to nigde ne vodi u policiji i kako ja nisam optužen za to? Ja nikada nisam odgovarao za takva dela. Ja nemam mrlju u policiji. Ne mogu da kažem da je bila moj fan. Ona je bila progonitelj. Ona je pričala razne priče, da je kupovala kartice, da smo pravili šou s tim karticama. Ja ne znam ko je kome dolazio kući. Da li sam ja bio kod nje ikada u Nišu? Prolazila je pored moje kuće po 500, 600 puta, bacala mi je petarde, mazala kerove kremom, polupala mi je prozore na kući negde 2014. godine. To zna njena majka - tvrdio je, sa druge strane, Mišel tada. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija