• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

22.12.2023

12:58

Taki Marinković strahuje za svoj život, a za Informer otkrio: "Mislim da mi je ovo poslednja opomena"

Pedja Milosavljević

Rijaliti

Taki Marinković strahuje za svoj život, a za Informer otkrio: "Mislim da mi je ovo poslednja opomena"

Podeli vest

Taki Marinković se plaši za svoj život. Nakon što mu je auto zapaljen, stigla je i nova pretnja.

Otac aktuelne učesnice "Elite" Maje Marinković misli da mu neko radi o glavi. Nakon što se vratio sa proslave rođendana Milice Kemez, Taki je primetio da mu je neko skinuo tablice sa nogov automobila, a slučaj je odmah prijavio policiji.

- Ja sam bio sinoć kod Milice Kemez na proslavi rođendana i bilo sve super i došao sam oko pet kući. Kiša je pljuštala i ja se parkirao tu blizu stana, a pre 10 dana sam kupio novi automobil. I sve je bilo super i ja jutros oko 10 izašao da prošetam psa i vidim da mi je neko počupao zadnju tablicu. Videlu su da je moj auto i neka stoka iščupala. Neka bitanga se okomila na mene i ne znam šta da radim više. Odmah sam zvao policiju i prijavio, mislim da mi je ovo poslednja opomena. Ja svaki dan imam štete od nekih budala. Ja svaki dan strahujem za svoj život, ali više ne znaš od koga ni da strahuješ niti bilo šta. Taj da ima m*da došao bi i u lice bi mi rekao šta i kako. Ja nikog ne ugoržavam, ja neću da se menjam pa makar svaki dan mi palili auto - rekao je Taki za Informer.

Foto: Foto: Sandra Stojanov

 

 

Podsetimo, Radomiru su nedavnon zapalili automobil, a policija i vatrogasci su morali hitno da reaguju.

- Totalna je šteta, od mog auta ni felna nije ostala. Automobil je totalno izgoreo i komšijinih pet-šest automobila se zapalilo. To se desilo ispred mog stana. Došao sam sinoć oko devet uveče iz grada, nisam hteo da izlazim. Gledao sam rijaliti, zaspao sam i jutros oko 4 sata komšije su mi zvonile na vrata i zvali me da hitno ustanem, da mi gori auto. Kad sam izašao, već su stigli vatrogasci i policija - rekao je Taki tada.

Foto: ATAIMAGES

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija