• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

25.12.2023

11:40

Raskinuli Aleksandra Nikolić i Filip Car? Pobednica "Zadruge 6" otpratila budućeg oca svog deteta i obrisala sve zajedničke fotke

ATAIMAGES

Rijaliti

Raskinuli Aleksandra Nikolić i Filip Car? Pobednica "Zadruge 6" otpratila budućeg oca svog deteta i obrisala sve zajedničke fotke

Podeli vest

Nikolićeva je sa svog Instagram naloga obrisala sve zajedničke fotke sa budućim ocem svog deteta, a primetno je i da ga je uklonila sa liste prijatelja.

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić i Filip Car navodno su stavili tačku na svoju emotivnu vezu. 

Nikolićeva je u drugom stanju, a njihov turbulentan odnos mesecima unazad glavna je tema pisanja medija.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Uprkos tome što je Aleksandra demantovala priče da je među njima došlo do razlaza, primetno je da je obrisala sve zajedničke fotke sa Filipom sa svog Instagram naloga, te da ga je "otpratila".

Podsetimo, juče, u nedelju, poput bombe je odjeknula vest da su Aleksandra Nikolić i Filip Car raskinuli, što je ona kasnije ošto negodovala.

Naravno da to nije istina! Ljudi pišu gluposti... Ako budem i dolazila za Beograd moraću da dođem radi nekih dokumenata, ništa drugo - rekla je Nikolićeva za Pink.rs.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija