• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

25.12.2023

23:46

"Možda ćemo se razvesti": Jelena i Ivan su novi učesnici "Elite", Marinković pred sam ulazak iznervirao suprugu izjavom o njihovoj ljubavi

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

"Možda ćemo se razvesti": Jelena i Ivan su novi učesnici "Elite", Marinković pred sam ulazak iznervirao suprugu izjavom o njihovoj ljubavi

Podeli vest

Ivan je pred sam ulazak u rijaliti priznao da ne zna da li će doći do svađe i razvoda sa Jelenom, što se njoj nije svidelo, pa mu je odsečno odgovorila.

Produkcija je večeras u "Eliti" najavila vanredno ubacivanje, a niko nije slutio da će novi ukućani na imanju u Šimanovcima biti novopečeni bračni par, Ivan Marinković i Jelena Ilić.

Foto: Youtube printscreen

 

Nema sumnje da će njihov ulazak podići veliku prašinu, a oni koji sigurno neće ostati ravnodušni su Miljana Kulić i Nikola Lakić. 

Pored sam ulazak, Jelena je ispričala da je mislila da više neće ulaziti u rijaliti, ali su se okolnosti ipak promenile. 

- Bilo je da nikada više neću ući u rijaliti, ali znaš ono "nikad ne reci nikad". Ovo je kao kad si radio neki posao nekada koji si voleo, i bio si zadovoljan, pa te posle nekog vremena zovu i ti kažeš zašto da ne. Ja ovo gledam kao posao, ne kao život. Nadam se da će ostati tako - rekla je Jelena.

Ivan je rekao da ne zna da li će njihov brak opstati, sa čim se Jelena nije složila.

- Ne znam, ne znam šta će biti. Ne mogu da kažem da ćemo se razvesti, možda hoćemo - rekao je Ivan Marinković, na šta se Jelena nadovezala.

Foto: Youtube printscreen

 

- Pet godina prvo veze, pre braka, mislim da bi bilo suludo da se to desi. Nikad nismo važili za par koji je sklon lažima i prevarama - rekla je Jelena za "Blic".

Podsetimo, Miljana Kulić i Ivan Marinković nisu u dobrim odnosima godinama unazad. Njih dvoje su na kratko u prošloj sezoni rijalitija izgladili odnos, ali to nije dugo trajalo, pa su se posvađali nakon izlaska iz "Zadruge". Sa druge strane, Lakić i Ivan su se družili van rijalitija, ali je Marinković kivan na njega jer je u "Eliti" izneo neke neistine. 

 

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?
Live TV

Neprijatelji opkoljavaju Srbiju! Da li je u pitanju špijunaža ili terorizam?

Oko Srbije već duže vreme kruže razni špijunski dronovi. Malo - malo pa se posmatraju položaji srpske vojske. Niz incidenata dogodio se 2015. pa sve do incidenta ispred Izraelske ambasade. Mnogo je opasnosti! Da li smo bezbedni? Na ovu temu u "Info večeri" govorili su politički konsultant Vladimir Dobrosavljević, bivši obaveštajac Karlo Dulović i Željko Šajn, novinar "Politike".

04.07.2024

22:24

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija