• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

26.12.2023

19:15

"Mlađi brat me je voleo, a i ja sam njega": Ovako je Janjuš u rijalitiju govorio o pokojnom Mihailu, nije skidao osmeh sa lica dok je pričao o njemu (VIDEO)

Društvene mreže/ataimages

Rijaliti

"Mlađi brat me je voleo, a i ja sam njega": Ovako je Janjuš u rijalitiju govorio o pokojnom Mihailu, nije skidao osmeh sa lica dok je pričao o njemu (VIDEO)

Podeli vest

Marko je jednom, tokom učešća u "Zadruzi 5" govorio o odnosu sa braćom Borisom i Mihailom i tom prilikom je ispričao anegdotu koja je sve nasmejala.

Mihailo Janjušević, brat rijaliti učesnika Marka Janjuševića Janjušapronađen je mrtva u svom stanu, a sumnja se da je izvršio samoubistvo. Janjušu su noćas saopštene tragične vesti, zbog čega je on napustio imanje u Šimanovcima i otišao u rodno Prijepolje, gde će mu brat sutra biti sahranjen.

O Markovom odnosu sa braćom Mihailom i Borisom dosta se spekulisalo u javnosti, a bivši košarkaš je jednom, tokom učešća iu "Zadruzi 5", pričao o braći i tom prilikom se prisetio jedne anegdote, koja je nasmejala gledaoce rijalitija. 

 

Foto: Instagram printscreen

 

- Imam jednu priču o braći. Taj mali brat (Mihailo) je od mene mlađi 11 godina. A ovaj srednji, Boris idiot, on je mlađi od mene dve godine. Taj mali brat, koji je od mene mlađi 11 godina, a od Borisa devet, on je sad kao neki maneken, istetovirao se, kod Dare Bubamare u spotu je, iz neke kade izlazi, pojavljuje se on, budalaština klasična. Kad su bili mlađi, nikako se nisu gotivili. Mlađi je voleo mene, ja voleo tog mlađeg, baš dosta, a njih dvojica, to je bio rat... - započeo je Janjuš.

Janjuš je zatim ispričao šta je Mihailo uradio Borisu i jedva je uspevao da suzdrži smeh dok je govorio. 

Foto: ATA Images

 

- I sad, on je imao 5, 6 godina, a srednji brat tek počeo da ga d*ka. Nije izlazio iz sobe. Taj se zabije u sobu i... I, desi se slava, slava kod nas, bila je puna kuća. Slava ili dan posle slave. Mihailo i Boris se nisu voleli, samo su čekali jedan drugoga nešto da (zeznu). A ovaj mali nije imao 20 kila. Ode srednji brat da ga "baca" u sobu. Mlađi brat provali, ode i otključa sobu na kvarno. Dođe i kaže jednoj sestri: "Zove te Boris nešto da te pita"Kaže: "Boris te zove nešto u sobu da te pita"... Ova otišla... I čuješ samo pomagljavinu. Boris krene da ga juri, Mihailo pobegne kod mene, pa se zaključamo. Vidi, cirksus živi je bio sa njima, majke mi moje - ispričao je bivši košarkaš. 

Detaljnije možete pogledati u videu ispod. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija