• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/V.Đ.

26.12.2023

21:16

"Imam  facijalis, primam terapije": Voditeljki "Elite" zatvoreno oko i deformisano lice, fanovi u strahu za njeno zdravstveno stanje (FOTO)

Zoran Sinko

Rijaliti

"Imam facijalis, primam terapije": Voditeljki "Elite" zatvoreno oko i deformisano lice, fanovi u strahu za njeno zdravstveno stanje (FOTO)

Podeli vest

Voditeljka je ispričala kako je oprala kosu ledenom vodom nakon čega je dobila facijalis.

Imam facijalis, primam terapije, kaže Ana Radulović! Voditeljka "Elite" na televiziji Pink potresla je gledaoce rijalitija jer su je videli u do sada neviđenom izdanju.

Naime, jedna od najlepših TV voditeljki se u studiju u Šimanovcima pojavila sa zatvorenim levim okom i deformisanim licem, pa su se mnogi zapitali šta joj se desilo. Sada je Radulovićeva odlučila da objasni kako je do deformiteta došlo, kao i da je njen izgled samo trenutan.

Foto: Youtube printscreen

 

- Imala sam zdravstvenih problema. Nisam htela da pričam o tome. Oprala sam kosu ledenom vodom i dobila sam facijalis - rekla je ona, pa objasnila da se sve desilo pre oko mesec dana, a da se do danas njeno lice nije vratilo u prvobitno stanje. 

- Nažalost, ovo traje već četiri nedelje. Pala mi je leva strana lica i zatvara mi se oko. Vidim da je ljude zabrinulo moje zdravstveno stanje. Želim da im kažem da će sve biti u redu, primam određenu terapiju i injekcije kako bih se što pre vratila u normalu - poručila je lepa voditeljka za "Blic". 

Foto: Masha Bandjur

 

Podsetimo, Ana Radulović je dugi niz godina u braku sa pevačem Mirčetom Radulovićem, sa kojim ima sina Konstantina. Iako se u javnosti spekulisalo da im je brak zapao u krizu, te da su voditeljka i pevač pred razvodom, Radulovićevi su to demantovali. Kako je Ana tada objasnila, razlog sumnje je to što ona ne objavljuje fotografije svog supruga na društvene mreže, već objavljuje samo svoje jer zarađuje od reklama.

- Zamislite ja sada kačim slike s mužem i detetom... Pa ko bi me angažovao za reklamu? Ja zarađujem od reklamiranja proizvoda i garderobe na društvenim mrežama i tu nema mesta porodičnim fotografijama - rekla je ona tada, sa čime se složio i njen suprug.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija