• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/K. Ć.

27.12.2023

13:29

Janjuš bacio sat i održao potresan govor: "Brate moj, kad se sklope kazaljke..."

Informer

Rijaliti

Janjuš bacio sat i održao potresan govor: "Brate moj, kad se sklope kazaljke..."

Podeli vest

Bolni jecaji danas su se prolamali grobljem u naselju Kolodvor u Prijepolju gde je sahranjen Mihailo Janjušević, rođeni brat Marka Janjuševića Janjuša. Potresnim govorom, rijaliti učesnik jedva se oprostio od 10 godina mlađeg brata, a potom je svoj ručni sat bacio u raku tokom sahrane.

Janjuš je vest o smrti brata Mihaila, koji je u nedelju pronađen mrtav u iznajmljenom stanu, veoma teško primio. U toku današnjeg dana Janjuš je bio s roditeljima i mlađim bratom Borisom u porodičnoj kući, a na sahrani se slomio i zakukao za bratom. On je u jednom trenutku grlio kovčeg, dok su ga majka Desanka i supruga Ena odvajale kako bi se nastavila sahrana.

Foto: Printscreen

 

 

Janjušević je, potom, održao potresan govor u kojem se oprostio od brata rečima:

- Pre nego što pročitam moram nešto da kažem. Imao sam ljubavna pisma ali ovo mi je najteže. Poštovani prijatelji, dragi moj brate, ne mogu da se obratim ne želim da iko pomisl da te ostavljam. Tu si ti i sa mnom i sa bratom. Nije mi bilo teško da napišem teško mi je da pročitam. Deset godina si mlađi. Kralju, moram da kažem da si nas navikao na svoje umeće, snalaženje. Ti si naš mali brat a oličenje dobrote. Nikada ti nisam rekao koliko mi značiš kao bratu. Moglo je drugačije. Sve nevolje bi lakše ali nije nam se dalo. Hvala za odmeravanje snaga, tamo te čeka deda koji ti je dao ime. Biće to dugačak razgovor dede i unuka. Ne brini Mihailo - kazao je Janjuš i dodao:

Foto: Informer/instagram printscreen/Kristijana Ćaćić

 

- Brate moj, kada se god budu sklopile kazaljke, ja ću pomisliti na tebe - kazao je on i u raku spustio svoj sat.

Inače, Janjuš je u nekoliko navrata u rijalitiju govorio da nije bio u dobrim odnosima s Mihailom, ali je često isticao da mu je žao zbog toga i da ga mnogo voli. A da ne gleda brata u rijalitiju i da nisu u kontaktu jednom je potvrdio i Mihailo:

- Marko je stariji od mene 10 godina, ima svoj život, ja imam svoj život, znam da je tamo par godina i nikako ne stižemo da se vidimo i čujemo, ali nismo u svađi, mada nismo u nekim bliskim odnosima. Ne mogu da lažem, imamo i dosta drugačiji pogled na svet. Ne želim da neke njegove izjave i dela s ljudima tamo utiču na mene, jer živimo dva različita života - kazao je jednom prilikom najmlađi Janjušević. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija