• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B./Alo

31.12.2023

16:01

"Bolje da si tati i mami pucala u grudi nego što si ovo uradila!": U Beloj kući nastao muk nakon teških reči majke Anđele Šparavalo

Pink Tv prntscreen

Rijaliti

"Bolje da si tati i mami pucala u grudi nego što si ovo uradila!": U Beloj kući nastao muk nakon teških reči majke Anđele Šparavalo

Podeli vest

Anđela Šparavalo doživela je nervni slom nakon obraćanja njene majke u emisiji uživo.

Učesnici rijaliti programa "Elita 7", tokom jučerašnjeg dana oduševljeno su gledali video snimke svojih porodica. Međutim, jedan video snimak šokirao je sve u Beloj kući, a reč je o poruci majke Anđele Šparavalo.

Foto: Youtube printscreen

 

- Pozdrav svima. Najviše pozdravljam Kačavendu, Lakića i Miću. Mićo, kako kažeš, Anđela nije l*zbejka, nego je ova bolesnica, nasilnica i manipulatorka koja nam se svima gadi uvukla Anđelu u ovu priču. Obrukala si se za vjek i vjekova. Bolje da si tati i mami pucala u grudi, nego što si ovo uradila. Đoleta nemoj da sam te čula da si više spomenula, on ne zaslužuje ovakvu sestru. Od ovog trenutka, ne prekineš li ovu boleštinu, nikad nas više nećeš videti. Odreći ćemo te se javno. Jel ti to jasno?! - rekla je Anđelina majka.

Nakon teških reči svoje majke, Anđela je doživela nervni slom. Sve vreme je plakala i pokušavala da svojoj partnerki Bojani Pavlović objasni kakav odnos ima sa svojom porodicom:

Foto: TV Pink printscreen

 

- Ja nisam znala da će mi se ovo desiti, ali ja ne mogu ići protiv sebe. Zaljubila sam se i svesno sam ušla u odnos, niko me nije naterao. Ne zanimaju me ovi ljudi ovde, samo me ti zanimaš. Uvek sam išla srcem i ne mogu protiv sebe. Nije samo zaštita, ti si mene kupila mnogim stvarima. Ne mogu da se krivim jer sam se zaljubila. Ne zanima me ko si, niti koliko imaš. Uvek sam ih poštovala u svemu, imala ograničene izlaske, uvek sam ih slušala. Sada kada sama razmišljam, nikada ne mogu da živim svoj život, samo njihov i kako oni kažu. Nikada nisu bili ni za jednu vezu, nemoj tamo, nemoj ovamo. Kada prespavam kod dečka, to je milion poruka. Uvek su bili oni pa ja, nikada sebi nisam bila na prvom mestu. ja bih pre da žive oni nego ja, sve bih uradila za njih. Ne mogu više ovako Bojana. Ušla sam ovde da budem svoja i da zaradim, da živim sama. Volim ih najviše na svetu ali ne mogu da mi govore više šta da radim. U svaku moju vezu su bili umešani, nikada nisam smela da uradim nešto na svoju ruku. Ne mogu više, ne mogu to da biram Bojana. Nikada nisam bila srećna u odnosima - rekla je Šparavalo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija