• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

03.01.2024

17:47

Anđela Šparavalo se upetljala u svojim lažima, MIća i Slađa je brutalno napali: "Ja sam bila totalno nesvesna"

informer/ataimages

Rijaliti

Anđela Šparavalo se upetljala u svojim lažima, MIća i Slađa je brutalno napali: "Ja sam bila totalno nesvesna"

Podeli vest

Milena Kačavenda je ugostila Anđelu Šparavalo u radio emisiji "Amnezija". Zadrugarka je progovorila o odnosu sa Bojanom Pavlović.

- Ja ne mogu nekoga da volim za mesec dana, meni to treba vremenom da se desi. Ja sam više ušla u priču sa njom, jeste se ona meni svidela, taj neki stav. Ja sam nju gledala više kao lika, meni ona nije izgledala kao žensko, gledala sam je kao muškarca i moju jaču stranu. Tako da, s neke strane se jesam zaljubila u nju, posvađam se i sa drugaricom, pa mi bude teško - rekla je Anđela.

- Ovde je tema i suština, nije to zaljubiš se u osobu, Bojana je bila ta koja je govorila da si se zaljubila u osobu, to ne može, nije srednji rod. Videla si reakcije svojih roditelja. Ne možeš da isključiš postojanje da je to emotivni odnos dve žene - rekla je Kačavenda.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Ja sam bila totalno nesvesna da radim nešto, da ja razmišljam kako je mojima. Moj presek je bio kada sam ih videla, kada sam čula da mi je baka u bolnici, da mi brat ide u vanrednu školu... - rekla je Anđela.

- Tvoji roditelji rekli su da si sve slagala - rekla je Kačavenda.

- Nećemo o tome, ne smem o tome da pričam. Ja ću to da objasnim sve, ali nisam trebala to da pričam - rekla je Anđela.

- Ja moram da se ubacim, ova devojka što priča, totalno laže. Sve što iznosi laže, priča meni jednu priču, kada su došli njeni, priča drugu priču. Ozbiljni foliranti i lažovi, verujem da su slagali za njenog brata i sve to. O tvojoj porodici pričam da su lažovi - uletela je Bojana.

- O mojoj mami nećeš pričati tako! - rekla je Anđela.

- Tvoja mama mene vređa, ti znaš da nisam takva, a ti ćutiš. Došli su da ti prete, a što meni u lice nisu ništa rekli?! - rekla je Bojana.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Ona sada da vređa moje roditelje, ja ne mogu sada da idem protiv njih...Ona se meni svidela u emotivnom smislu, zaljubila sam se u nju - rekla je Anđela.

- Rekla sam ovoj devojci da dođe u radio i da priča istinu, ona opet priča laži! Kako te nije sramota?! - urlala je Slađa.

- Za sve što se dešava u životu, ti si krivac. To su stvari koje mi pustimo da se dese. Ti si sada rekla da tvoj otac laže, umesto da si rekla da si izmislila i slagala, ti si rekla: "Ne bih ja o tome" - rekao je Mića.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Da slagala sam to, to za Sarajevo - rekla je Anđela.

- Ti si jasno dala do znanja da ne znaš kako da je se rešiš, da ne želiš to, da te navlači - rekla je Kačavenda.

- Svi redom žele da ti pomognu ako si ti svesna stvari koje si uradila. Ja ne znam šta bih radio kada bih sebe doveo u takvo stanje, sve ljude s kojima si dobra dovela si u sumnju. Pazi šta radiš i pričaš, svi mi grešimo, ali priznamo. Iza toga staneš, a ne da Slađi pričaš jedno - rekao je Mića.

- Istina je što sam pričala da je nasilnica, da imam napade panike...Imam napade panike zbog cele te priče i zbog svega - rekla je Anđela.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Kolumna Dragoljuba Kojčića: Pod čekićem aparthejda
Kolumne

Kolumna Dragoljuba Kojčića: Pod čekićem aparthejda

Istraživačima aparthejda, koji nisu spremni da budu jeftine apologete političkih interesa, Kosovo i Metohija je danas prostor da svoja zapažanja i zaključke mogu da posmatraju i izvode in vivo. To isto važi i za oportunistički zanemele intelektualce koji po moralnoj odvažnosti nisu ni blizu Sartra, Rasela ili Markuzea. Ali, taj glas danas dopire samo iz usta i pera Petera Handkea

28.09.2024

19:05

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Kakva golčina Samardžića! Prvenac Srbina u Atalanti! (VIDEO)
Fudbal

Kakva golčina Samardžića! Prvenac Srbina u Atalanti! (VIDEO)

Srpski fudbaler Lazar Samardžić (22) spasao je Atalantu poraza na gostovanju kod Bolonje (1:1), u okviru šestog kola italijanske Serije A. Naš reprezentativac je u 90. minutu postigao fantastičan gol i tako obezbedio bod ekipi iz Bergama, u derbiju timova koji Italiju predstavljaju u Ligi šampiona.

28.09.2024

22:58

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija