• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

07.01.2024

12:30

"Sve je spremno za dolazak bebe" Aleksandra Nikolić za Informer: Ružno bih ostavila iza sebe!

ATAIMAGES

Rijaliti

"Sve je spremno za dolazak bebe" Aleksandra Nikolić za Informer: Ružno bih ostavila iza sebe!

Podeli vest

Rijaliti zvezda je u ekskluzivnom intervjuu za Informer progovorila o ćerkici, koja bi na svet trebalo da dođe u aprilu, pobedi u "Zadruzi", ali i lošem periodu koji je sada iza nje!

Aleksandra Nikolić može da se pohvali jednom od najuspešnijih godina do sada. Atraktivna plavuša je pobedila u "Zadruzi 6", a i ostala je u drugom stanju, te bi sredinom 2024. trebalo da postane majka devojčice.

Na samom početku razgovora za Informer, Aleksandra je sumirala utiske kada je 2023. godina u pitanju.

Foto: Printscreen/Instagram

 

- Kada pogledam iza sebe, prošla godina donela mi je nešto najbitnije, a to je drugo stanje. Pored toga, tu je i moja pobeda u rijaliti programu "Zadruga 6". U suštini, koliko god da je bila teška, donela mi je mnogo lepih stvari.

Pored trijumfa u najgledanijem televizijskom formatu, prethodni period za lepu Beograđanku nije bio nimalo lak.

- Sve što je ružno bih ostavila iza sebe i želim da razmišljam samo o boljim danima. Kada bismo se vraćali u prošlost i kada bismo razmišljali o manje lepim stvarima, sumnjam da bismo odmakli negde. Ne obazirem se na loše ljude i ne bavim se onima koji stoje u mestu. Želim da se bavim onima koji su uspešniji, bolji i pametniji od mene. Osobama koji mi mogu biti inspiracija.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Ipak, Nikolićeva je godinu za nama završila kao trudnica i za koji mesec postaće majka.

- Mnogo sam uzbuđena i srećna zbog dolaska ćerkice. Pripreme teku odlično i do aprila, kada bi trebalo da se porodim, biće sve cakum-pakum. 

Naposletku, otkrila nam je da li gleda "Elitu", u kojoj je se Maja Marinković, ali i ostali učesnici redovno sete, te da li ćemo je ponovo gledati pred kamerama.

- "Elitu" ne pratim, iako se tamo svakodnevno spominjem. Što se tiče ulaska, zasad ne planiram ništa tog tipa - kaže Aleksandra Nikolić za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...
NBA

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...

Legendarni NBA as Čarls Barkli (61) smatra da košarkaši Denvera neće moći da preokrenu rezultat u svoju korist u seriji protiv Minesote koja posle dva meča vodi 2:0, a njegovo mišljenje deli i Stiven Ej Smit, novinar ESPN-a.

08.05.2024

09:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!
Srbija

Da li znate ko su 1.300 kaplara? Herojstvom i hrabrošću se upisali u srpsku istoriju: Besmrtni bataljon!

Pobeda Srpske vojske na Ceru je bila istorijska, ali gubici u ljudstvu bili veliki. Iz stroja je izbačeno čak 259 oficira i 16.045 podoficira i vojnika. Za tadašnju Srbiju od oko 4 miliona stanovnika, to je bio nenadoknadiv gubitak, naročito imajući u vidu da je u Balkanskim ratovima 1912-13 Srpska vojska izgubila oko 44 hiljade oficira, podoficira i vojnika. Veliki gubici u starešinskom kadru bili su istovremeno i veliki gubici srpske inteligencije i školovanih starešina. Ovo je priča o 1.300 kaplara.

08.05.2024

07:05