• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

09.01.2024

10:41

(VIDEO) "Deca su mi pričala da se mama zaključava u sobu sa njim" Učesnika "Elite" žena varala sa kumom, setio se afere i zajecao

pink.rs

Rijaliti

(VIDEO) "Deca su mi pričala da se mama zaključava u sobu sa njim" Učesnika "Elite" žena varala sa kumom, setio se afere i zajecao

Podeli vest

Učesnik rijaliti programa "Elita 7" otkrio je da nije mogao ni da nasluti da mu je žena neverna!

Nemanja Gačić progovorio je o bolnom iskustvu, trenutku kada je saznao da ga supruga vara sa venčanim kumom.

- Kada si saznao da ti se žena viđa sa venčanim kumom? - pitao je Milan.

- Nisam ja saznao da se viđa sa njim, ona mi kaže: "Idem kod kuma", to je njen najbolji drug. Nikad nisam doživljavao nju da je on njen tip. Čovek je za dve glave viši, ceo istetoviran - rekao je Nemanja.

- Onda nisi ti njen tip - rekao je Đedović.

- Kažem ti, nikada mi nije prolazilo kroz glavu, da mi je prošlo, uskratio bih. Kada sam se preselio, ja sam video da se nešto dešava. Meni je neko rekao da je njih dvoje video, mi tada nismo zajedno, ona može da bude sa kim hoće. Da bih ja u jednom momentu video na instagramu neka plišana srca. Ona je došla ispred kuće i ja je pitam: "Kume, gde mu je devojka?" i ona mi je srećno rekla da su raskinuli i rekla mi je da ima devojku. Ja je pitam: "Kakva je?!" - rekao je Nemanja, a Jovana ga je prekinula:

 

 

- Imali ste odnose, ti i ona - rekla je Jovana.

- Ko je imao odnose?! Budalaština. Ja sam već znao da je sa njim, povezao sam. Ja sam je pitao: "Koliko ste zajedno?", ona meni kaže: "Dva meseca. Znam da je bolesno, da nije normalno". Ja sam im poželeo sreću, ona se odselila i prodala tu kuću - rekao je Gačić.

- E, tu te čekam. Ti si ustao i savetovao me na novinarima da se pomirim sa Anitom - rekla je Matora.

- Jovana mi je rekla da ti je ona tražila da pravite decu kada je kum začeo sa svojom devojkom - rekao je Đedović.

Foto: pink.rs

 

- Ja kada presečem, to je kraj. Moj i njegov prvi susret je bio normalan. Kao što je mislila da je moj kum, nije moj, nego je njen kum. Ja sam imao takav odnos, niti sam ja njoj neke ljubomorne scene pravio, niti ona meni, nisam sumnjao u nju, niti je ona u mene. Bukvalno smo zadnje dve godine živeli kao cimeri, jedino su nas deca držala. Pretprošle godine kada je malom bio rođendan, mi šetamo u tržnom centru, osećaj mi je potpuno isti kao pre dve godine, porodica smo, a ne postoji ništa. Jedna ravna linija, nema se**a, nema ništa. Ja nju volim kao ženu koja mi je rodila decu, a ne volim je kao partnera, proveo sam s njom 14 godina života - rekao je Gačić.

- Ja sam nju idealizovao, ona je bila jedina žena za mene. Ja sam radio sve ne bi li uspeo njoj da dokažem i pokažem da sam najbolji čovek kog ona može da ima pored sebe - nadovezao se Nemanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kecmanovići danas dva puta u sudu! Roditelji dečaka ubice prvo na suđenju po krivici, a onda i po parničnoj tužbi
Hronika

Kecmanovići danas dva puta u sudu! Roditelji dečaka ubice prvo na suđenju po krivici, a onda i po parničnoj tužbi

Danas se u Višem sudu u Beogradu nastavlja suđenje u krivičnom postupku protiv bračnog para Kecmanović, Vladimira i Miljane, čiji je sin Kosta 3. maja prošle godine ubio devet učenka i radnika obezbeđenja OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a odmah potom biće održano i pripremno ročište u parničnom postupku koji je pokrenuo dečak koji je ranjen u masakru.

21.05.2024

08:25

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija