• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

11.01.2024

13:30

"Davali su mi 1000 evra, ali padne i stotka" Bivša zadrugarka progovorila o prostituciji, kaže da dobija i tašnice

ATAIMAGES

Rijaliti

"Davali su mi 1000 evra, ali padne i stotka" Bivša zadrugarka progovorila o prostituciji, kaže da dobija i tašnice

Podeli vest

Ispovest Viki Mitrović, bivše učesnice "Zadruge", privukla je ogromnu pažnju, a detalji koje je podelila šokirali su javnost!

Prisetimo se, Viktorija je u jednom trenutku u toku rijalitija poručila tadašnjem partneru Marku Osmakčiću: "Pa tako ja i sa klijentima", aludirajući na to da nema emocije, što je izazvalo lavinu reakcija, kako unutar kuće, tako i u spoljnom svetu.

Ona je pre nekoliko meseci otkrila da se kaje zbog ove izjave koja je pogrešno protumačena, jer se ne bavi najstarijim zanatom.

- Priznala sam u jednom trenutku da se bavim prostitucijom, jer su krenule priče da sam ovakva ili onakva. Naravno, šalila sam se na svoj račun i znam da mi to nije trebalo. Samim tim što sam to priznala, svi su povezali da se bavim prostitucijom - istakla je.

- Ne bavim se time. Imala sam dečka sa kojim sam bila godinu i po dana. Naravno da su me momci častili. Odvodili su me na ručak, putovanje, kupe mi tašnu... Jedan mi je dao 1.000 evra. Povremeno smo se viđali. U kombinacijama ponekad bude i stotka - priznala je Viki za Blic.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija