• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

16.01.2024

07:01

Oglasio se Asmin nakon Sitinih tvrdnji da ga dete ne zanima: "Dajem im pare koje troše na sebe, a oni Noru podmeću drugom muškarcu na video-poziv"

RTV Pink/logo/privatna arhiva

Rijaliti

Oglasio se Asmin nakon Sitinih tvrdnji da ga dete ne zanima: "Dajem im pare koje troše na sebe, a oni Noru podmeću drugom muškarcu na video-poziv"

Podeli vest

Nakon dužeg vremena oglasio se Asmin Durdžić, bivši suprug Aneli Ahmić, kako bi demantovao izjave Site Ahmić.

Sinoć u emisiji "Elita - Specijal" uključila se Sita Ahmić koja je govorila o Anelinoj ćerki Nori, te je istakla kako Asmin ni ne pita za dete, niti plaća alimentaciju za nju. Sita je rekla kako joj ni poklon za Novu godinu nije poslao.

Sada se oglasio Asmin u želji da demantuje tvrdnje Aneline sestre, ali je iskoristio priliku i da se osvrne na to što je Janjuš pričao na video-poziv sa Norom, dok je bio van rijalitija.

- Dobile su paket za Noru za Novu godinu i to su isponižavale javno, lično sam odneo maloj 500 evra u oktobru i to je rekla:"Samo 500 evra?!", a u avgustu sam dao 5.000 evra za malu, a to je Aneli potrošila za spremanje za "Elitu". Ja dajem pare, one troše na sebe, a maloj ništa ne daju. I onda isto to dete koriste za medije, podmeću drugom muškarcu na video-poziv, pa kaže kako mala dobija novac po autobusu... Šta, Nora treba da prosi?! Malo dete izlažu sramoti.

Foto: Privatna arhiva

 

Porodica Ahmić tvrdi da Asmina dete ne interesuje, međutim on to poriče.

- Duša me boli zbog toga, naravno da volim svoje dete i da mi nedostaje, ali nemam kontakt zbog Site i njihove majke. Pakovale su mi zatvor, oklevetale porodicu, ženu koju volim i onda hoće pare od mene? Molio sam ih da stanu sa pljuvačinom zarad mira i male i nisu htele. Zato sam sve presekao! Sramota me je s kim imam dete i sramota me je porodice Ahmić.

Na pitanje kako komentariše suočavanje Stanije Dobrojević i Aneli Ahmić u "Eliti" prvog dana 2024. godine, Asmin kaže:

- Što se Stanije tiče, nisu dostojni ime da joj izgovore. Stanija je uspešna žena koja ima sve u životu i nisu joj potrebne moje pare ili da mi brani kome da ih šaljem. Ja sam taj koji ne želi bilo kakav kontakt s Ahmićkama, dosta su me manipulisale preko deteta i za mene više ne postoje! A za Noru sve rešavam preko advokata - zaključio je on za Pink.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću
Politika

Oglasio se Lajčak: Nadamo se da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću

Specijalni izaslanik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak istakao je, sumirajući utiske od prethodne nedelje kada je boravio u poseti Srbiji i Kosovu, da je sve spremno za današnju novu rundu dijaloga na visokom nivou u Briselu i izrazio nadu da će dvojica lidera doći sa vizijom i političkom hrabrošću koja je potrebna da se dve strane približe njihovoj evropskoj budućnosti.

26.06.2024

09:44

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija