• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dina Sajeh

17.01.2024

20:58

Dejan Dragojević otkrio šta će raditi na televiziji Hajp: Bivši rijaliti učesnik oduševljen novim poslom

ATA Images

Rijaliti

Dejan Dragojević otkrio šta će raditi na televiziji Hajp: Bivši rijaliti učesnik oduševljen novim poslom

Podeli vest

Bivši rijaliti učesnik Dejan Dragojević postao je novi član tima televizije Hajp, a sada je za Informer otkrio čime će se tačno baviti.

Dejan je odlučio da nastavi karijeru u medijima isto onako kako ju je i započeo - pred kamerama. Naime, Dragojević je dobio posao voditelja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HYPE TV (@hypetv.rs)

- Što se tiče mog mesta na Hajpu, ostaviću ljudima da nagađaju šta je tačno u pitanju, ali eto, da bude lakše, u pitanju je emisija koju ću voditi. Danas, kada sam upoznao Hajp kompaniju, mogu da vam kažem da ima toliko mogućnosti i prostora da prosto možete da me očekujete bilo gde. Po ljudima koji rade mogu vam slobodno reći da su atmosfera, mogućnost i kolegijalnost kao da gledate film. Sa Sašom sam još pre bio u komunikaciji, ali je ostalo samo na tome. Eto, život okrene sve drugačije, danas mi je to direktor - rekao je Dragojević za Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija